Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Ceahlaul la apus 16 - 19 iunie 2016
lidia.Iasi:
--- Citat din: Tania55 din Sâmbătă, 21 Mai 2016, 21:01 ---Ai dreptate Wonderland draga, am cautat si am gasit alt tren care ajunge in Pascani la 9:25 ( si la Iasi, la 10:37 ... dar nu are rost sa merg pana la Iasi ) ... oricum fac 22 de ore pe tren :slap: ... din partea de S-V a tarii pana in partea de N-E a tarii :(
--- Terminare citat ---
Buna Tania,
In Pascani la 9:25 este foarte bine. Mai discutam detaliile intalnirii mai aproape de data plecarii. Poti intreba pe forum, poate sunt persoane care vin din S-V cu masina
arina musca:
Salut, vad ca sunt putini inscrisi aici, sper din suflet sa se tina aceasta excursie. Eu voi merge din Oradea cu masina in data de 15, cel putin asa sper, si voi vizita man. Sihastria si Petru Voda. In cazul in care e cineva care locuieste pe traseul Oradea Durau si vrea sa viziteze si sa petreaca o noapte la una din manastiri, il/ii iau cu placere. Nu prea am experienta la condus prin afara orasului Oradea, dar nu-i nici o graba
::)
admin:
Se tine excursia, fara griji. :)
Rodica_I:
Cum stam cu patofiori de dans ? ;)
Rodica_I:
Unde deschidem lista cu muzica de drum ?? Ca altefel o sa ascultam iar "cioara" :whistle: :D
Aceeasi intrebare si pentru muzica de dans , ::) :dance: , sa nu plangem dupa "muzica latino" a lui Gigi :smitten:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă