Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Ceahlaul la apus 16 - 19 iunie 2016

<< < (4/13) > >>

Tania55:
Lidia draga ......   :help:  .  M-as bucura sa cunosc ghidul nostru, mai devreme decat ceilalti participanti   :flori:

wonderland:
Tania, ce sa faci la 5.30 in Pascani? :faint: N-ai si tu ceva cu care sa ajungi...olecuta mai tarziu? Nu scrie in program, dar nu cred ca se pleaca asa de dimineata din Iasi. :(
Pana una alta, te imbratisez. :kissing:

Tania55:
Ai dreptate Wonderland draga, am cautat si am gasit alt tren care ajunge in Pascani la 9:25 ( si la Iasi, la 10:37 ... dar nu are rost sa merg pana la Iasi ) ... oricum fac 22 de ore pe tren   :slap: ... din partea de S-V a tarii pana in partea de N-E a tarii  :(

wonderland:

--- Citat din: Tania55 din Sâmbătă, 21 Mai 2016, 21:01 ---oricum fac 22 de ore pe tren   :slap: ... din partea de S-V a tarii pana in partea de N-E a tarii  :(

--- Terminare citat ---

Exact cat facem si noi din NE in SV. :angel:
Tania, 9.25 pare o ora mai rezonabila. Dar sa asteptam sa apara Lidia cu precizarile...oficiale.
Oricum, felicitari pentru curaj. Ceahlaul merita! :thumbup:

ALIXA:
Eu vin din Bacau cu masina personala, daca este cineva pe care pot sa iau pe traseul Bacau-Durau, o fac cu placere.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă