Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumetii in Muntii Fagaras&Transfagarasan 05 - 07 august 2016
wonderland:
Mai e ceva timp si sunt o multime de alte actiuni pana in august, dar eu m-am inscris, am achitat tot, sa-mi iau de-o grija.
Bifez si un loc in microbuzul care pleaca din Iasi si pot sa incep saptamana linistita :) ;D
DB-01-VIN:
Buna dimineata. Din pacate tre sa declin intentia de a participa la acest eveniment: intre 4-7 august voi fi la Cluj, la festivalul Untold.
Grace:
Ce insemna ca autocarul "Nu se opreste pt masa, nici pe traseu" ?
Ma refer la traseu, se poate sa ma ia din Rasnov sau din Brasov?
Multumesc.
wonderland:
textul complet :blush:
--- Citat din: admin din Marți, 17 Noiembrie 2015, 08:15 --- Nu se opreste pt masa, nici pe traseu nici la cabana, este nevoie sa aveti cu voi sandviciuri si apa.
--- Terminare citat ---
Doar pentru masa nu se opreste. :giggle:
Pentru imbarcare pasageri pe traseu sunt indicate opririle :)
--- Citat din: admin din Marți, 17 Noiembrie 2015, 08:15 --- transport Bucuresti - Ploiesti - Brasov - Balea Cascada si retur (630 km)
--- Terminare citat ---
Deci, te poti urca linistita din Brasov, Grace. Lista cu pasagerii si locurile de urcare se va deschide, aici pe forum, cu cateva zile inainte de plecare. Asa ca, stai pe aproape!
Alinus80:
Bun? ziua, numele meu este Mioara, sunt din Ia?i ?i m-am înscris de curând în acest grup, îndr?znind ca prima excursie aceasta din Transf?g?r??an. În serviciile incluse este trecut transportul din Ia?i ?i ca plecarea este la cinci diminea??, dar nu sunt specificate alte detalii referitoare la locul de întâlnire pentru plecare (pentru plecarea din Bucure?ti s-a men?ionat) . Cum vom afla aceste detalii? Mul?umesc
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă