Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Incursiune pe Cheile Nerei 30 iunie - 3 iulie 2016

<< < (5/15) > >>

Bon Voyage:
Lista transport microbuz Bucuresti - 19 locuri:
(va rugam la inscrierea pe lista sa folositi copy/paste, pentru a nu se pierde cei inscirsi anterior!!!)

1.
2.
3.
4.
5.

eugenandrei:
Lista transport microbuz Bucuresti:

1.Eugen A.

wonderland:
Ca sa fie mai usor pentru Samiza si pentru Lidia, luati ambele liste cu copy paste si adaugati-va cu prenume, initiala numelor si locul de urcare:

Lista transport masina Iasi (maxim 6 persoane + Lidia :) )
1. Costelus Stoleru
2. Drobota Maria, urcare Alba Iulia
3.
4.
5.
6
si-atat :)

Lista transport microbuz Bucuresti:
1. Eugen A.
2.
3.
.....

Emilia:
 numele meu e Emilia,eu vin din Ploiesti,ajung in Bucuresti la 6 30 dimineata,cat dureaza drumul cu taxiul de la Gara de Nord sau din Piata Presei Libere pana la benzinaria Mol Pacii pe Bulevardul Iuliu Maniu nr. 194? exista posibilitatea daca intarzii 10-15 min sa ma astepte autocarul?

wonderland:
Emilia, la prima intrebare cu siguranta iti va raspunde cineva din Bucuresti. La a doua întrebare, pot sa spun ce am observat de-a lungul timpului. Gigi recomanda punctualitatea maxima, adica sa se ajungi cu cel putin 15 min mai devreme de ora plecarii. Dar cred ca situatia ta va avea parte de întelegere, daca nu ai alta varianta de a ajunge mai devreme. Sau poate te poti conecta la Pitesti. Distanta e aproximativ egala :).

Ai rabdare sa revina Gigi si vei primi un raspuns...autorizat :) Succes si distractie

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă