Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Incursiune pe Cheile Nerei 30 iunie - 3 iulie 2016
Rodica_I:
Dragilor :smitten: , m-am uitat un pic pe lista de transport , ;) o super trupa , in frunte cu Lidia , care a intes foarte repede "conceptul Singles ", felicitari Lidia :flori:.
Va invidiez un pic pentru locurile superbe pe care le veti vizita si pentru zilele fumoase pe care le veti petrece in Cheile Nerei, fiti cu ochi pe Costelus cand i se da "liber " ( cunoscatorii stiu ce vreau sa spun ...) :D ;D
Sunt sigura ca toata lumea are pantofiori de apa si nu papuci , sa nu-i pierdeti precum gascanul ;D ;D .....
De asemeni, sigur, toata lumea are pantofiorii de dans, curtea este mare si frumoasa pentru "Brasoveanca" :dance: :dance:. Salutari si distractie frumoasa *|* *|* , toate cele bune tuturor si lui Cristi , daca il aveti tot pe el insotior in Cheile Nerei . :smitten: :smitten:
noiembrie:
Multi baieti in grup...s-a prelungit sederea, altfel de ce nu ar sulfa nimeni nici o vorba...?
wonderland:
cine stie, noiembrie?!
Poate ca inca nu s-au refacut, poate ca e un grup format mai mult din nou intrati... orice ar fi, tot n-au nicio scuza :strambatura: :strambatura: :strambatura: ca lasa actiunea asta fara niciun semn pe forum - un cuvintel, o poza - pentru noi dar mai ales pentru cei de anul viitor care vor vrea sa se orienteze dupa feedback-uri. :(
wonderland:
:faint: Incep sa ma ingrijorez. N-ati mai ajuns acasa nici acum?! :strambatura:
Exista o teorie , pe care nu o sa o prezint aici ;D, dar cumva sustine zicala - mai bine o veste proasta decat incertitudine.
Adica si un feedback negativ ar fi mai bun decat tacerea asta absoluta. ;D
Am vazut ca nici inainte nu ati fost prea activi, iar daca ma uit pe profilul celor care au avut incercari de socializare inainte de plecare, cred ca se confirma faptul ca a fost un grup de newbie. De aceea mai fac o incercare de incurajare!
Nu e nevoie de relatari lungi, nici sa dati note. :) Un gand, o impresie, ceva ce v-a placut, v-a surprins, v-a amuzat, v-a provocat, un peisaj care v-a impresionat. Daca nu stiti cum sa puneti fotografii, aveti aici un tutorial.
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,540.msg118599.html#new
De asemenea, nu uitati ca puteti sa participati si la concursul de fotografie al lunii iulie (care inca nu s-a lansat, deci aveti timp sa va documentati).
Gand bun!
Navigare
Du-te la versiunea completă