Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Circuit Maroc 11 - 20 octombrie 2016
rchiper:
Gigi, din pacate eu am primit doar un mail, respectiv cel cu Maroc2.rar. Daca nu cer prea mult, te rog, cand vei putea, sa imi trimiti si al 2-lea mail ... sau poate unul din colegi imi da un forward la mail-ul de la tine, la adresa rchiper@yahoo.com.
Multumesc din suflet. Mona
krondia:
--- Citat din: rchiper din Luni, 24 Octombrie 2016, 19:36 ---Nu am reusit inca sa vad toate pozele si filmuletele facute ... adevarat ca am facut enorm de multe ...
--- Terminare citat ---
Ne-am bucura sa vedem si noi macar cateva din aceste poze, sunt convinsa ca sunt fabuloase
admin:
Rodica, am retransmis Email-ul 1.
rchiper:
Multumesc mult Gigi ! Am primit mail-ul.
Pentru colegi .... o sa gasesc o solutie cat mai optima sa va trimit pozele si mai ales filmuletele.
Carmenes:
Multumesc mult Gigi pentru pozele trimise ! Imaginile sunt extraordinare si ma fac sa-mi doresc sa revin cândva ... si sa admir iarasi aridele întinderi aramii - roscate întrerupte din când in când de petice fertile de vegetatie , azuriul Chechaouen-ului, eleganta usor prafuita a raudei din Fes , crampeile de traditii vazute in Marrakech , fascinanta gradina Majorelle in care albastrul vibrant al decorului se armoniza perfect cu verdele plantelor, cosmopolitul Casablanca cu valurile frematande de dantela inspumata ale Atlanticului si rafinamentul boem al cafenelei Rick . O experienta deosebita la care au contribuit eruditia si caldura lui Mohamed si armonia grupului - oameni atât de diferiti si totusi atât de compatibili.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă