Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Circuit Maroc 11 - 20 octombrie 2016

<< < (17/22) > >>

simo arad:
Minunat, v-am urmarit in timp real pe Facebook, dar povestea ta Gigi insotita de fotografii ne poarta si pe noi pe meleagurile de poveste pe unde ati calatorit. Cu siguranta merita si trebuie vazute ... asa ca iau in calcul pentru anul viitor  :). Astept sa postezi si restul de excursii externe pe care le pregatesti pentru toamna 2017 ca sa vad ce pot corela cu concediu  :dance:

Dana1956:
Va imbratisez pe toti !
Parca m-am trezit dintr-un vis ce n-as fi vrut sa se termine....Maine merg la serviciu si parca nu-mi vine sa cred ca la ora 6:00 dimineata imi voi spune singura : "yala-yala" !!
Va multumesc tuturor si fiecaruia in parte pentru intelegere, pentru atmosfera la care ati contribuit cu totii si de care - sunt convinsa - ne vom aminti  cu placere.
Ceva timp trebuie sa treaca pentru ca aceste crampeie de imagini care parca ni se suprapun in ganduri sa se coaguleze si sa capete consistenta unor amintiri deosebite.
Gigi, in primul rand tie iti datorez multumiri pentru aceasta experienta pe care nu o voi uita, asa ca te rog include-ma in lista celor carora le vei trimite pozele tale.
Inca o data va imbratisez pe toti  si va rog sa va amintiti rasul lui Mohamed  :2funny:......i-as ierta orice pentru rasul acela....cat despre faptul ca mi-a carat bagajul la plecare, aici nu s-a clasat pe primul loc. Sorin are "partea leului " !!  :bow:
Va multumesc tuturor pentru ca am impartit impreuna aceasta experienta minunata.
Toate cele bune.

admin:
Am transmis tuturor celor care ati participat cate 2 Email-uri ce cuprind link-ul de descarcare wetransfer. Sunt fotografii si 4 scurte filmulete. Enoy its... :) Link-ul este valabil doar o saptamana, dupa aceea expira. Deci cine doreste poate sa descarce in acest interval...Dupa aceea imi pare rau...

sorinre:
salutari!
 multumesc pt folderele cu fotografii. sunt f faine . si fie vorba intre noi cele mai reusite sunt instantaneele si cele fin fuga calului cum se spune ...
oricum o excursie pe cinse care are farmecul ei.
multumesc inca o data pentru oportunitatea de a trai aceasta experienta in cadru unu grup cu bun simt si respect.
numai bine tuturor.
sorin

rchiper:
Cu toate ca am fost la lucru azi ... cu mintea sunt tot in vacanta. Oricum azi a fost o zi de povesti si amintiri frumoase. O experienta remarcabila de care ma bucur ca am avut parte ... alaturi de un colectiv minunat.
Gigi, multumesc din suflet pentru zilele frumoase, pentru experienta traita, pentru tot. A fost prima iesire cu Singles Camp, dar cu siguranta nu va fi ultima.
Nu am reusit inca sa vad toate pozele si filmuletele facute ... adevarat ca am facut enorm de multe ... nu-mi spunea degeaba Mohamed ca e plin telefonul  :coolsmiley: , dar a mai ramas putin spatiu :)
In concluzie ... a fost o vacanta minunata si de neuitat.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă