Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Circuit Maroc 11 - 20 octombrie 2016
admin:
Gata, pregatiti de plecare? ::) Gandurile bune asezate in bagaje? :) Zambetul de vacanta? Chef de calatorie? *|* Hai ca nu mai este mult...Deja numaram orele, nu zilele...
Eu am sa plec de maine la Bucuresti, vreau ca marti sa ma trezesc tarziu, sa lenevesc, sa mai citesc cate ceva din ce v-am pregatit si sa ajung cu timp si odihnit la aeroport. Nu o sa mai intru pe forum, acesta o sa fie practic ultimul mesaj...Sper ca v-am spus tot, v-am pregatit cu ce era important...Vreau sa plecati cu gandul ca sunteti in deplina siguranta, ca o sa vedeti lucruri deosebite, ca o sa va bucurati de o saptamana plina de lucruri noi si frumoase!
Am sa am grija cat pot de mult de toata lumea, am sa fac ce-mi sta in putinta sa va simtiti comod si safety...Mi-ar place mult sa avem in autocar o atmosfera de vacanta cu prietenii, sa glumim, sa radem. Cei care se stiu mai pretentiosi, mai cu tabieturi, sa tina cont de ceilalti...Mi-as dori mult sa nu avem o Delca aici... ::)
Pe curand, ne vedem in aeroport. :thumbup: Sper ca toata lumea are numarul meu de mobil, daca nu il mai repet odata: 0040 745 106501, Gigi Cindea
admin:
Eiiiii, ce e cu mine, nu puteam incheia asa...Trebuia sa va fac si invitatia de a vizita....
! No longer available
mirela123:
Goombay Dance Band - nici ca se putea sa inchei altfel prezentarea despre excursia ce va urma....fantastic...!!!
ne vedem cu drag luni.
mirela123:
scuze, marti - eram convinsa ca maine e plecarea...
pinkpanthere:
Sigur ca abia asteptam. Numaram orele. Abia astept sa vad ceva si din Africa. E inedit pentru mine. Sper sa fie o gasca faina. Mi-am dorit enorm excursia asta, la fel ca Islanda, la anul. *|*
:food: Mancarica ... mancarica de Maroc. Si inca ce ne-o mai astepta bun ... bun pe acolo.
Ai grija, Gigi sa :whistle: tare dupa noi ... sa nu ne pierdem in mirajul de Maroc. :yeah:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă