Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Circuit Maroc 11 - 20 octombrie 2016

<< < (9/22) > >>

ANCA.G:
Buna dimineata! Am si eu o intrebare - cu asigurarile cum procedam ? La aduci tu Gigi la aeroport sau trebuie sa luam individual legatura cu agentia sa ni le transmita electronic ? Multumesc ......Abia astept sa ne vedem , pe curand ............

ANCA.G:
Am verificat corespondenta cu agentia si am o copie de pe asigurare - deci daca trebuie o voi lista eu. Multumesc inca o data .....

admin:
Atat asigurarile cat si check -in-urile pt zbor vor fi listate si aduse de mine la aeroport.

admin:
Mai este nevoie sa va explic un amanunt, important de altfel: pe parcursul intregii excursii vom discuta doar in ora locala.

Cand ajungeti la Malaga, dati ceasurile cu 2 ore in urma.

Dupa traversarea cu ferry a stramtorii Gibraltar si pasiti pe pamant marocan, dati ceasurile inapoi cu 1 ora, fata de cea a Spaniei. (Ora Marocului: 3 ore diferenta fata de ora Romaniei).

Aveti deci mare grija sa va schimbati sau daca procesul se face automat la ceasuri si telefoane - sa verificati daca ora este corecta la Malaga, apoi la Tangier, primul loc in care pasim in Maroc.

Astfel ora de plecare cu autocarul, de la hotelul din Malaga este 5.30 ora Spaniei, nu a Romaniei. (la noi atunci este 7.30).

ANCA.G:
Multumesc Gigi pentru raspuns .....

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă