Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Schi la Kopaonik, in Serbia 29 ianuarie - 3 februarie 2016

<< < (2/13) > >>

admin:
Multa lume mi-a spus ca vrea sa mearga la schi, de aceea am introdus in program si ceva activ de iarna... :)

bruno:
Si eu am rezervat un loc pentru ca imi place sa skiez.
Intrebarea ma e: cand si de unde pleaca microbuz pentru ca me gandesc ca pentru mine totul va fi cam greu, locuind in Constanta,
Daca pleaca de la Sibiu dimineata  eu cred ca trebuie sa ajung acolo o zi mai devreme. Unde pot sa dorm in Sibiu? Puteti sa ma ajutati?
Nu vreau sa renunt pentru ca imi a parut un loc frumos, cu o cazare interesant in apartamente, unde putem si sa gatim; si eu stiu foarte bine bucataria italiana. Inca un lucru: pot sa vin cu ski, bocanci si o valiza?

Mimi:
 Oops ,asta cand a aparut  ,ca abia acum am vazut-o! Mi-ar fi placut si mie. Mult. Din pacate perioada nu e tocmai potrivita pentru mine! Sper sa fie zapada si la Poiana ,  de Revelion.

admin:
Bruno, microbuzul principal va pleca din Bucuresti. Va fi usor sa te conectezi la traseu.... :)

bruno:
Asta e o vestea foarte buna.
Dar fiind nou nout, doar pentru grupul  ;), nu stiu cum me conectez cu responsabil microbuz.
Nu cred sa fii tu, dar daca ar fi tu, ar fi perfect.
Mie me se pare ca te cunosc de o viata si in viitor, daca va fi cum me gandesc, te vei satura de prezenta ma  :yeah:.
Sunt plin de entuziasm pentru voi ca sunt mereu pe acest site.
Cu cine pot sa vorbesc pentru orice lamuririi despre vacante grupului, poate cu tine sau cu doamna agentiei?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă