Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Schi la Kopaonik, in Serbia 29 ianuarie - 3 februarie 2016

<< < (3/13) > >>

wonderland:

--- Citat din: bruno din Duminică, 15 Noiembrie 2015, 14:57 ---nu stiu cum me conectez cu responsabil microbuz.

--- Terminare citat ---
Ceva mai aproape de data plecării vei afla toate informațiile de care ai nevoie pentru a te conecta cu microbuzul și grupul.

--- Citat din: bruno din Duminică, 15 Noiembrie 2015, 14:57 ---Nu cred sa fii tu, dar daca ar fi tu, ar fi perfect.
--- Terminare citat ---

Nu e Gigi însoțitorul vostru, e SEL, așa cum scrie în prezentare, la un moment dat, cu albastru :)
O regulă esențială e să citești cu mare atenție informatiile din prezentarea excursiei, precum si cele care apar pe parcurs. Așa rezolvi si dilema din următoarea ta întrebare :blush:

--- Citat din: bruno din Duminică, 15 Noiembrie 2015, 14:57 ---Cu cine pot sa vorbesc pentru orice lamuririi despre vacante grupului, poate cu tine sau cu doamna agentiei?
--- Terminare citat ---
Găsești toate lămuririle pe forum. Dacă ai întrebări, scrie-le aici, Gigi îți va răspunde. Dacă sunt lucruri care nu țin neapărat de Gigi, cineva dintre partenerii tăi de excursie sau dintre noi, cei mai vechi, va fi bucuros să te lămurească.

--- Citat din: bruno din Duminică, 15 Noiembrie 2015, 14:57 ---Sunt plin de entuziasm pentru voi ca sunt mereu pe acest site.
--- Terminare citat ---

Se simte  ;D Enjoy!

bruno:
Un apel din partea ma la cine iubeste zapada. Kopaonik mi se pare un loc bun pentru cine skiaza si pentru cine nu skiaza. Veniti multi, umplum microbuz si cu femei, pentru ca fara femeile o vacanta nu e prea frumoasa si eu voi da, daca o dama insiste, o lectie de ski gratuita :thumbup:;dar la barbati nici cu plata ;D ;D. Acolo vom avea apartemente cu bucataria si daca vreti seara voi gati pentru cine vrea mancaruri delicioase de bucataria italiana, dar, si mereu i-e un dar, cineva trebuie sa spala farfurie ca eu nu ma pricep. :happy: :2funny:.Dupa o cina pe masura poate vom danza pana cand nu mai putem. E o idee si me pun la disposizie de asta idee si invit grupul de la Cluj ca a venit la Sibiel sa vina la Kopaonik pentru ca stiu ca la cineva din grup place zapada. :thumbup: :dance: :yeah:.   Sper ca Gigi si Wonderland me vor ierta pentru acest apel,daca nu e regulamentar, dar eu sunt facut asa ( italian style ) :angel: :giggle: 

encore67:
Buna!

Sunt interesata de aceasta excursie. Sunt din Sf.Gheorghe, jud. Covasna. Cum credeti ca as putea sa ma conectez la grup? Care este traseul microbusului in tara? Este loc pentru echipamentul de schi?

wonderland:
buna, encore67.

--- Citat din: admin din Joi, 05 Noiembrie 2015, 12:22 ---Servicii incluse:
• transport cu microbuz 19 locuri pana la destinatie
..............
TransportTraseul din Bucuresti este simplu: trecem granita pe la Turnu-Sverin, mergem E771 pana la Zajecar, urmarim E761 pana la Paracin, autostrada si iarasi E761 pana la Krusevac, Aleksandrovac-Brus-Brzece-Kopaonik, drum foarte bun (cu mici exceptii) si circulatie de intensitate scazuta. Sunt 585 km pana acolo cca 10 ore de mers cu masina....

--- Terminare citat ---

Pana una alta, cea mai buna solutie pare ajungi in Bucuresti, iar de acolo sa te conectezi la autocar.
Oricum, primul pas ar fi sa te inscrii, completand formularul de inscriere;)
Asta daca nu ai facut-o deja.
http://www.singlescamp.ro/eveniment/schi-la-kopaonik-in-serbia-29-ianuarie-3-februarie-2016/

bruno:

--- Citat din: encore67 din Miercuri, 16 Decembrie 2015, 13:02 ---Buna!

Sunt interesata de aceasta excursie. Sunt din Sf.Gheorghe, jud. Covasna. Cum credeti ca as putea sa ma conectez la grup? Care este traseul microbusului in tara? Este loc pentru echipamentul de schi?

--- Terminare citat ---

Gigi imi a confirmat ca putem sa aducem cu noi ski, bocanci si bagajele cu microbusul, plecand din Bucuresti.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă