Scrise de noi > Articolele noastre

Dansezi sau...nu vorbim?

<< < (2/10) > >>

wonderland:
Adevarul e ca eu apreciez mult capacitatea specific masculina de a...sintetiza si simtul practic, centrat pe solutii. Ne ajuta sa simplificam, sa clarificam, sa iesim din ceata, cand ne ratacim prin emotii.  Sunt si femei care au acesta trasatura. Dar la fel de bine e, cand nu prea o ai, sa apelezi la un prieten. :)

costi31:
Dansul este un mic preludiu...acuma depinde si cu cine dansezi ;) posibil factor de risc :giggle:

wonderland:
Daca-i preludiu, bine ar fi sa nu fie mic, nici scurt.  >:D
Acu ma intreb daca barbatii de pe forum ne vor mai ajuta sa intelegem de ce nu le plac discutiile. Sau poate ca le plac, si atunci poate ne ajuta sa demontam un mit. :)

costi31:
Scuze am raspuns prea scurt  :D era fix in continuarea acestui articol. Mie imi plac discutiile , considerand ca dansul este deja prea intim, dar mi s-a mai intamplat si sa dansez toata noaprea iar apoi... pa !...si-neauzim ! Sau un sms dupa vre-un an de relatie... Deci recomand cel putin o luna de vorbit si inainte dar mai ales dupa orice apropiere la mai putin de 0.25 m. Si nah... acuma cred ca nu o sa mai danseze nimeni cu mine :giggle: Nu luati in considerare era doar o recomandare ;)

noiembrie:
In grupul nostru calatoresti mult si dansezi si mai mult,cu toata lumea...dar cam atat.
Mici exceptii mai sunt,dar nu vrem sa le stim decat atunci cand chiar se formeaza un frumos cuplu.

Uneori dansam si vorbim ca e mai sigur.
Oricum intrasem sa multumesc baietilor,din ce in ce mai multi,care comunica pe forum,ei stiu sa fie si prieteni...

Ceilalti,"lupi de prada "cum va stim sau va simtim ,apareti in excursii si mai ales petreceri,"sa dati iama-n caprioare",
in cele mai crude asa,cum va place!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă