Scrise de noi > Articolele noastre
Dansezi sau...nu vorbim?
Iustin:
Vezi? Pana si ei comunica altfel decat verbal. Dupa o viata intreaga si-ar povesti pentru a 254 -a oara aceleasi lucruri sau ar discuta anostitati pentru care deja stiu raspunsul, de gen culoarea preferata la sicriu.
Cred ca comunicarea prin cuvinte este supraevaluata din moment ce cu o privire, un dans sau o strangere de mana poti convinge mai mult decat cu 15 minute de argumentare stiintifica privind rolul dopaminei, oxitocinei, adrenalinei, endorfinelor şi serotoninei produse de creier :)
Chimia nu o verifici prin vorbe iar unde nu este chimie vorbele poate sunt de prisos.
Cgabriela:
Dansul ne poate ajuta sa uitam de "realitatea cruda a vietii", chiar dacă e pentru cateva momente. În acele momente putem sa plutim în atmosfera, sa ne închipuim cele mai frumoase lucruri si sa speram ca atunci cand dansul se va termina va persista și starea de bine...iar dacă nu persista, putem să dansăm din nou...
Dacă ne uităm în jur vedem ca multi oameni au ales să danseze în timp ce multi au ales să stea pe margine, dar asta e alegerea fiecaruia si nu stim daca nu vor sa danseze, nu pot, sau pur si simplu le e teama sa nu fie judecati...
Eu una, prefer sa dansez, la propriu si la figurat, pentru că timpul trece si vreau sa strâng cât mai multe momente frumoase... *|*
Iustin:
--- Citat din: Cgabriela din Sâmbătă, 21 Aprilie 2018, 23:06 ---sa strâng cât mai multe momente frumoase...
--- Terminare citat ---
Un moment il poti aprecia ca fiind frumos doar prin raportare la altele urate.
Daca toate momentele ar fi frumoase in cele din urma toate ti-ar parea anoste si banale.
De aceea este minunat si bine venit cate un moment nasol :)) Oamenii isi amintesc cu placere si de multe belele.
Cel mai rau este sa ti se intample numai lucruri ignorabile din care sa nu-ti amintesti nimic.
noiembrie:
Intelept ai grait...si azi si ieri...
Mai putine cuvinte...ma pregatesc pentru testele la chimie.
Mai mereu alte fete mi-o iau inainte,cred ca triseaza ...la grille.
Da,de dansat putin ,se poate...
wonderland:
Acum am inteles, cred. ::)
Iustin prefera comunicarea nonverbala, iar limbajul lui de iubire sunt gesturile/ darurile/surprizele facute cu atentie si grija. :applause: ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă