Mie intotdeauna mi s-au parut magice actiunile SC !!!

Nu stiu ce anume le face atat de speciale

Acolo ma simt minunat, ma bucur de fiecare clipa, de fiecare pas facut in natura, de peisajele mirifice, de fiecare lucru nou aflat si care ma imbogateste, de bucatele traditionale alese, de oamenii minunati ai acelor locuri, de oamenii frumosi-parteneri de drumetii, de dans si de povesti

si ... de daruirea cu care Gigi face ca aceste lucruri superbe sa fie posibile, sa se intample, sa ne incante, sa ne transforme viata in mai bun si mai frumos ...
Magia o simt abia acasa, cand pun capul pe perna si incerc sa adorm ... atunci in spatele pleoapelor inchise imi apar pajistile intinse pline de branduse si ghiocei, scarile care coboara pana la Pestera Scarisoara, interesantele forme ale ghetarului, culoarea rosiatica a spectaculoasei Gropi Ruginoasa si drumul parcurs lejer pana la Cascada Varciorog, pe maulul raului care cobora pe langa noi uneori mai repezit, alteori mai domol incantandu-ne cu susurul lui vesel ... apoi aud povestile si chicotitul sugubat al tulnicaresei Maria Ana Gligor, sunetele incarcate de semnificatii ale tulnicelor, acordurile viorii cu goarna a lui Niculae Dobra... magia o recunosc si o retraiesc in aducerile aminte ...
A fost superb, oameni frumosi! Ma bucur ca v-am intalnit!
Multumesc mult, Gigi! Astept si pozele tale care sunt absolut minunate!