Autor Subiect: Apuseni. Tara motilor 14 - 17 aprilie 2016  (Citit de 39721 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline costinjb

• Full Member
  • Mesaje postate: 134
Re: Apuseni. Tara motilor 14 - 17 aprilie 2016
« Răspuns #45 : Marți, 12 Aprilie 2016, 14:06 »
As fi dorit sa merg si eu în aceasta  excursie, dar din pacate lucrez pina pe 15 aprilie, pacat .Cam toate  actiunile SC se interpun peste programul meu.... Oricum urmaresc în continuare  actiunile dvs.Salutari din GL,excursie frumoasa.

Offline krondia

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1673
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
« Răspuns #46 : Marți, 12 Aprilie 2016, 14:10 »
Multumim, Costin! Ramane pe alta data, poate-poate...

Offline costinjb

• Full Member
« Răspuns #47 : Marți, 12 Aprilie 2016, 14:14 »
Te salut Diana,mai am pozele  din Sibiu.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #48 : Marți, 12 Aprilie 2016, 15:42 »
Constinjb, imi pare rau...ce sa fac?  ??? Am incercat sa fac o dispersie cat mai mare  a evenimentelor, sa fie cat mai diferite, iar  anul acesta sunt cu 20% mai multe locuri....

Revin acum la excursie. Va spuneam ieri ca am sa aleg meniurile pentru cinele de joi, vineri si sambata. Au in componenta ciorbe, joi cu siguranta este binevenit ceva cald dupa drumul lung, iar vineri si sambata la fel dupa haladuiala pe munti prinde bine un pic de zeama...
Tariful este 30 RON/persoana, un pret foarte foarte bun. Il vom plati direct la pensiune.

cina joi:
Ciorba de vacuta
Tocanita moteasca , mamaliga, branza, muraturi
Minciunele

cina vineri
Ciorba de pui a la grec
Traista motului (cotlet umplut cu cascavalul, sunca , cârnat,ardei,ciuperci), cu piure si salata
Pancove cu dulceata de casa

cina sambata
Ciorba de fasole verde cu afumatura
Rulouri cu ciuperci , cordon bleu, piure, salata
Clatite cu dulceata de casa

Vad ca pana acum nu a scris nimeni ca posteste sau este vegetarian, repet inca o data, daca cineva tine regim, post sau este vegan sa-mi scrie aici. La fel daca nu vrea sa ia cinele cu noi ci prefera sa-si ia ceva din sat. Maine comand portiile si aici si pt pranzul de vineri.

Offline Florin1968

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 279
« Răspuns #49 : Marți, 12 Aprilie 2016, 15:53 »
Nu stiam ca am vecini din SC, pe Costin !

Offline costinjb

• Full Member
« Răspuns #50 : Marți, 12 Aprilie 2016, 16:06 »
Am onoarea. Am participat anul trecut la o actiune (martie Sibiel). :thumbup:

Offline krondia

• Hero Member
« Răspuns #51 : Marți, 12 Aprilie 2016, 16:43 »
Pentru ziua cand se ia si pranzul la coborarea de pe munte, ar exista posibilitatea ca seara sa se ia o cina mai usoara, de pilda doar 1-2 feluri?

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #52 : Marți, 12 Aprilie 2016, 17:00 »
Vedem acolo. Din experienta, lumea a mancat tot.... :)

Offline eugenandrei

• Full Member
  • Mesaje postate: 153
« Răspuns #53 : Marți, 12 Aprilie 2016, 17:18 »
eu nu tin post si nici vegetarian nu sunt asa ca vreau tot ce e in meniu pt toate zilele :)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #54 : Marți, 12 Aprilie 2016, 17:27 »
Sa recapitulam cu transportul:

Traseu: transport pe ruta Bucuresti - Pitesti - Valcea - Sibiu - Alba Iulia - Garda de Sus (950 km) si zonal cca 150 km. Un microbuz va pleca din statia de benzina Mol Pacii n 14 aprilie 2015 ora 6.00 (intalnirea va fi la 5.45 va prelua pe toata lumea) si va urma traseul comunicat. La Pitesti o sa ajunga in jur de 7.15 - 7.30, locul de intalnire trebuie sa fie pe directia de traversare autostrada - Rm Valcea. Propun statia Petrom de langa sensul giratoriu de la intrarea in oras dinspre Bascov, acolo unde au statiile si autobuzele de linie. Cei cu conexiuni tineti legatura cu soferul, aveti numarul lui de mobil, l-am comunicat Urcarea pt Sibiu va fi din gara Sibiu, ora 1030.
La Alba Iulia apreciez ca ajungem in autogara la ora 12.30, iar la 15.30 ajungem la Garda de Sus la pensiune.

Rugamintea este sa va luati cu voi apa, sandviciuri, fructe, biscuiti, ceea ce stiti ca aveti nevoie pe drum. Nu se opreste pentru mancare, ci doar pentru pauzele de dezmortire si toaleta, opriri care vor fi decise de sofer functie de programul legal (la 4 ore sunt doua pauze, una de 15 min si una de 30 min). Drumul e lung, nu as vrea sa-l facem si mai lung prin asteptari in statiile de oprire... ::)

Vad ca la forecast s-a schimbat ceva in bine sambata, arata soare, dar vineri, ne arata ploaie. O sa incerc acolo sa adaptez programul astfel incat sa ne strecuram printre stropi, vedem...Oricum in situatia aceasta nu uitati de pelerine sau de haine impermeabile. Si mai repet odata, canadienele de oras, sau cum li se spune, nu sunt impermeabile decat intr-o mica masura. Daca va prinde ploaia pe tarseu, intr-o jumatate de ora sunteti leoarca. Va fac recomandarea la incaltaminte: luati cu voi pe langa gheata de munte sau trekking si ceva sport, daca va udati sa aveti cu ce schimba. In Pestera Ghetarul Scarisoara e buna si o frontala sau o lanterna, iar la Poarta lui Ionele este chiar obligatorie, nu este electrificata si nu o sa vedeti decat ceea ce arata ghidul. Dar pt a nu va impiedica e nevoie sa aveti o sursa de lumina. Si macar sa aveti descarcata aplicatia pe mobil de lanterna...

Deci cu transportul e clar, cu mancarea la fel, muzica am sa aduc eu inclusiv statii....le inghesuim cumva in mocrobuz...Despre echipament am vorbit. Da..da, nu uitati voia buna! Puneti-o de acum in bagaje.... :)

Offline Gabriela Chitileanu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #55 : Marți, 12 Aprilie 2016, 18:20 »
Buna ziua! Legat de meniu: exista posibilitatea ca (o) ciorba sa nu fie acrita cu bors (pentru mine)? (am intoleranta la gluten si deci nu consum nimic derivat din grau).

Legat si de desert, ii puteti intreba daca e posibil sa faca o portie diferita? (care sa nu implice faina de grau!?).
Daca cei de la pensiune nu au resursele necesare, voi putea achita doar partea mea de meniu? :) (adica mai putin de 30 de lei, in functie de ce se va servi).

Multumesc, sper ca va anunt de aceasta restrictie alimentara a mea in timp util!

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #56 : Marți, 12 Aprilie 2016, 18:27 »
Am sa discut maine cu d-na. Problema va fi doar in prima seara, pt ca ajunsi la Garda puteti sa discutati direct si sa-i spuneti cam ce aveti voie sa mancati.
La ciorba sunt convins ca nu e o problema cu acritul cu bors, inca nu s-a inventat in Ardeal.  :) Aici acrim cu tarhon conservat in otet, cu bulion si la unele ciorbe cu zeama de varza. Inca nu am intalnit pe cineva sa foloseasca bors, decat la ciorba de peste. Si asta se face o data la 2 ani pe aici .... La desert, raman doar fructele cred...dar cred c cel mai simplu si mai la indemana va va fi sa cumparati de la magazin. Este la doi pasi de noi, stam chiar in centru. Evident ca din tariful total se vor scadea produsele care nu le-ati servit.

Offline krondia

• Hero Member
« Răspuns #57 : Marți, 12 Aprilie 2016, 21:45 »
Referitor la mese, ma inscriu la cinele de joi si sambata si la masa de pranz de vineri.

Offline maria2015

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 49
« Răspuns #58 : Marți, 12 Aprilie 2016, 21:50 »
Si eu cred ca e prea multa mancare... seara eu ma inscriu numai cu un fel doi, fara ciorbe.

Offline val gher

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #59 : Marți, 12 Aprilie 2016, 21:59 »
Buna seara! Referitor la mese, pentru cina doresc doar felul doi si ma inscriu pentru pranzul de vineri.