Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Apuseni. Tara motilor 14 - 17 aprilie 2016
betty:
Voi incerca eu sa refac ceva din prima zi
betty:
mai caut
eugenandrei:
Oameni minunati......locuri minunate...totul a fost perfect.....multumesc Gigi! :)
krondia:
Frumosi tare Apusenii si intr-adevar foarte cumsecade oamenii din aceste parti. Am vazut atatea locuri simple dar spectaculoase, am respirat cu nesat aerul tare de munte dar am dat si de mult prea multe drujbe si camioane cu busteni :-[ Vreau sa cred ca mai exista undeva o sansa dar mare este acum tristetea acestor oameni care sunt nevoiti sa isi lase locurile natale pentru a pleca la munca in strainatate doar pentru ca aici munca lor nu mai are pret. Cred ca doar mergand printre ei mai putem salva cate ceva, asta pana nu e prea tarziu...
A fost o iesire care m-a imbogatit sufleteste, multumim Gigi pentru toate 'povestile' si drumetiile in locuri mai putin stiute, chiar a fost fain :)
Cand vei avea timp, te rog sa imi transmiti si mie fotografiile. Multumesc
admin:
Este bucuria mea sa va arat locurile pe care le iubesc, oamenii care-mi sunt dragi...As vrea sa pot face mult mai multe pentru ei...Si as vrea sa cred ca poporul asta va mai naste un Iancu, un om care sa poata face un pic de ordine si sa dea cu cativa de pamant...V-am spus pe drum parerea mea despre facebook-areli, depese, plangeri, vaicareli pe la ministere, parlament....Degeaba memorandumuri, degeaba Supplex Libellus Valachorum-uri, istoria ne-a aratat de destule ori ca nu merge asa, doar cu vorba...Cu exemplare cum sunt cele care hotarasc acum pentru noi, care fac legile si ne conduc se poate rezolva intr-un singur fel. Pentru ca nu au rusine, nu au nici o urma de teama...se stiu aparati de legile facute de ei...Se ascund in spatele zidurilor si isi vad de ale lor....Cu ticalosia ati vazut si voi pana unde au ajuns...sa taie paduri seculare, sa-si bata joc de o generatie intreaga de oameni, sa-i alunge in pripegie...Sper sa apuc ziua in care sa-i pot da "o mana de ajutor Iancului"...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă