Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Apuseni. Tara motilor 14 - 17 aprilie 2016

<< < (15/22) > >>

admin:
Seara si dimineata...Din pacate ultimele...

admin:
In Cetatea Alba Iulia:

admin:
Asta a fost povestea mea in imagini...Despre o excursie in minunata Tara a motilor....

Din pacate din albumul de fotografii imi lipseste prima zi: Cheile Ordancusei, Poarta lui Ionele si cel mai frumos moment, tulnicaresele...S-au sters inexplicabil...Sper insa sa refaca cineva si acea parte lipsa...

Va spuneam ca nu mai transmit automat fotografiile facute de mine, ci doar celor care le doresc. Este suficient sa-mi scrieti aici pe topicul acest si cand ma intorc din Italia o sa le primiti. Nu pe Email pentru ca eu primesc in jur de 50 mesaje pe zi si este posibil sa se piarda prin atatea...

Sper ca am reusit sa va deschid o poarta catre o lume pe care eu o iubesc mult si m-as bucura multa sa stiu ca modul in care v-am prezentat-o a fost potrivit pentru astfel de locuri.... :) Pe curand, ati fost o gasca foarte faina, mi-a placut mult sa fiu impreuna cu voi cateva zile....

Misona:
Foarte frumoase toate pozele, te fac sa regreti ca nu ai participat... dar poate anul viitor?
Regretul cel mai mare il am pentru Cetatea Alba Iulia... superbe poze! mi-ar fi placut mult sa fiu acolo :)

betty:
Buna Gigi! Multumim pentru actiunea inedita din Apuseni in care ne-am simtit foarte bine (o asteptam pe urmatoare cu nerabdare). Te rog sa-mi trimiti si mie fotografiile facute de tine. Ti le voi trimite si eu pe cele facute de mine( in special cele care dovesc ce sacrificii faci pentru "arta" pentru a arata frumusetea locurilor) Multumesc!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă