Autor Subiect: Trei zile la castel 8 - 10 aprilie 2016  (Citit de 25766 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline DanaDumitrascu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 49
Re: Trei zile la castel 8 - 10 aprilie 2016
« Răspuns #45 : Joi, 31 Martie 2016, 11:26 »
Buna! Eu sunt din Ploiesti. Ma alatur si eu unei masini din Bucuresti daca se poate. 0730 477 522 Dana

Offline Ioana Oti

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #46 : Joi, 31 Martie 2016, 13:22 »
Servus Ioana, eu plec din Cluj Napoca. Treci cumva prin Cluj?

Servus Anca . Îti cer scuze ca raspund cu întârziere (ma bazam ca sunt notificata prin mail când se posteaza raspuns aici, dar cred ca nu ma descurc înca foarte bine cu forum-ul). Vin pe ruta Oradea Cluj, deci putem merge împreuna daca nu ti-ai facut alte planuri deja.

Offline ioanabil

• Full Member
  • Mesaje postate: 240
« Răspuns #47 : Joi, 31 Martie 2016, 15:26 »
Poate cineva sa ma ia de la Targu Mures?

Offline bruno

• Full Member
  • Mesaje postate: 137
« Răspuns #48 : Joi, 31 Martie 2016, 15:29 »
Buna Gigi,
si data asta cred ca am esuat cu microbuzul.
Daca se va face vom veni cu microbuzul, dar daca nu se face eu, Mbarbuta,Iliuta Violeta Lucia si Dana Dumitrascu vom veni cu masina lui Mbarbuta. ;D
Cer scuze la Mbarbuta daca imi vine sa rad, dar in italiana Mbarbuta imi pare Mona cu barba scurta. Dar sigur esti o fata foarte frumoasa.
Sper sa ai simtul umorului, altfel trebuie sa renunte la excursie ca nu am cu cine sa ma duc. :happy:  :kissing: :P
Gigi pot sa iti dau un sfat daca vrei; cand e important sa avem un microbuz in loc pune drept in pret transportul de la Bucuresti si am rezolvat tot penrtu toti.
Daca folosesti masina si consideri nu doar benzina, dar consum masina , piese de schimb, asigurare, risc de acident, impozite si nu stiu ce, e mai bine  microbuzul.
Neavand alta alegere venim cu toti cu microbuzul.
Un salut la singles camp  :thumbup: :yeah: :P

Offline bruno

• Full Member
« Răspuns #49 : Joi, 31 Martie 2016, 15:45 »
Poate cineva sa ma ia de la Targu Mures?
Ioana Bravarenco esti sanatoasa sau bolnava; vii din Bucuresti sau din Targu Mures?Vei fi la Castel sau nu?
Asta nehotararea ta este foarte stresant!!!
O zi vii, alta zi nu vii.
Daca cineva te iubeste se va spanzura pentru nehotararea ta.   :happy: :kissing: :P
Cum spune Wondereland mai bine sa radem ca sa plingem.
intradvaer nu a zis niciodata, dar me se pare potrivit.
Un pup la Wonderland din partea ma    :kissing:

Offline ioanabil

• Full Member
« Răspuns #50 : Joi, 31 Martie 2016, 19:38 »
Sunt din Brasov, insa cu serviciul la Miercurea Ciuc, daca citeai si lista ai fi vazut ca m-am inscris la microbuz si am specifucvat ca urc din brasov
cum microbuzul nu se materializeaza, pot sa ajung in targu mures si de acolo sunt mijloace de transport pana la Iernut.
Cat dfespre faprul ca sunt sau nu sunt bolnava, iti doresc multa sanatate si sa nu trebuiasca sa umbli pe la medici, daca se intampla e nasol, pentru ca boala nu bate la usa sa intrebe IMI DAI VOIE SA VIN

Offline mbarbuta

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
« Răspuns #51 : Joi, 31 Martie 2016, 22:38 »
Daca se va face vom veni cu microbuzul, dar daca nu se face eu, Mbarbuta,Iliuta Violeta Lucia si Dana Dumitrascu vom veni cu masina lui Mbarbuta. ;D
Cer scuze la Mbarbuta daca imi vine sa rad, dar in italiana Mbarbuta imi pare Mona cu barba scurta. Dar sigur esti o fata foarte frumoasa.
Sper sa ai simtul umorului, altfel trebuie sa renunte la excursie ca nu am cu cine sa ma duc. :happy:  :kissing: :P

Cu simtul umorului - absolut  ;D Fara barba - cu siguranta  :blush: Doar Mihaela in loc de Mona  8)
O sa fim o grupa vesela - ne auzim cu fiecare in weekend pentru confirmari, cunostinta, stabilire de detalii si orice altceva.

Iliuta Violeta Lucia

• Vizitator
« Răspuns #52 : Vineri, 01 Aprilie 2016, 08:38 »
Buna Mihaela. Iti multumesc mult si astept sa vorbim. Cu drag Vio ;)

Offline liancar

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 17
« Răspuns #53 : Vineri, 01 Aprilie 2016, 11:05 »
Hello all,
In cazul in care nu se organizeaza microbuzul, ajung si eu cu masina din Bucuresti, daca mai sunt doritori am 2-3 locuri. Pot veni pe traseul Pitesti / Ramnicu Valcea / Sibiu / Medias / Targu Mures daca este cineva de 'cules' ...

Offline bruno

• Full Member
« Răspuns #54 : Vineri, 01 Aprilie 2016, 17:03 »
Sunt din Brasov, insa cu serviciul la Miercurea Ciuc, daca citeai si lista ai fi vazut ca m-am inscris la microbuz si am specifucvat ca urc din brasov
cum microbuzul nu se materializeaza, pot sa ajung in targu mures si de acolo sunt mijloace de transport pana la Iernut.
Cat dfespre faprul ca sunt sau nu sunt bolnava, iti doresc multa sanatate si sa nu trebuiasca sa umbli pe la medici, daca se intampla e nasol, pentru ca boala nu bate la usa sa intrebe IMI DAI VOIE SA VIN
Draga Ioanabil nu te supara dar nu am vrut sa glumesc despre sanatatea ta, doamne ferestre.
Doar ca, dupa ca imi ai impins sa imi inscriu la micrubuz din Bucuresti,  ai scris ca nu vii din cauza sanatate si pana aici e in regula, se intempla.
Dar imediat dupa ai zis ca mai vii, dar nu mai din Bucuresti si nici din Brasov ci din Targu Mures.
Adica asteptam sa organizam un microbuz din Bucuresti cum ai zis si tu, dar schimbi program in continuu.
Asta a fost motivul ca imi a enervat putin, nu absolut sanatatea ta.
Sper sa ai rezolvat cu analizele si sa ne mai vedem la Castel, daca voi avea rezolvat cu transport,pentru ca nu pot sa vin din cauza motive valabil cu masina ma.   
Cer scuze inca o data pentru neintelegere  :kissing:

Offline ioanabil

• Full Member
« Răspuns #55 : Vineri, 01 Aprilie 2016, 22:28 »
De cand m-am inscris am specificat ca urc din Brasov. Noi ne-am cunsocut la carnaval si atunci ca ti-am spus ca sunt din Brasov (si nu din Tulcea). Am spus ca vin la TG Mures tocmai pentru ca  am vazut ca nu s-au inscris persoane suficiente (si la carnaval a fost aceeasi poveste) si pentru  de regula cine vine din Bucuresti v-a ocoli Brasovul DN1  nu e cea mai buna varianta vinerea, acesta este motivul pentru care am schimbat locatia.  Deoarece vineri o sa fiu la Miercurea Ciuc o sa plec de acolo la Targu Mures si apoi am vazut ca sunt masini care merg la Ierrnut si trec prin Ogra. Da initial am spus ca nu mai vin dar am renuntat la concediul medical ca sa merg la munca, ar fi trebuit sa mai stau, dar daca trtebuie sa merg la munca atunci pot sa merg si la Ogra.

Offline bruno

• Full Member
« Răspuns #56 : Luni, 04 Aprilie 2016, 17:00 »
Draga Gigi, imi pare rau, dar vazut ca pana acum nu se face microbuzul spre Ogra trebuie sa sterg inscrierele mele pentru ca am rezolvat transport cu o masina. Vom veni in patru: Mbarbuta,Iliuta Violeta Lucia, DanaDumitrascu si eu. De aceea lista s-a golit. Ne vedem cu toti la eveniment si vom vedea ce surprize ne ai rezervat.Macar voi fi Conte de Ogra sau print de Targu Mures. :P  Dar sigur va fi un weekend minunat cum mereu.  :thumbup: plin de dansuri medieval  :dance: si printese pe masura  :happy: :yeah:

Offline ioanabil

• Full Member
« Răspuns #57 : Joi, 07 Aprilie 2016, 13:57 »
Mai ajunge cineva in jur de ora 16 la Tg. Mure??

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #58 : Joi, 07 Aprilie 2016, 14:01 »
Da, am vazut si eu ca nu s-au strans destui pentru microbuz...M-am uitat pe lista si am inteles de ce...Vin multi din afara Bucurestiului, recordul il are Cluj cu 3 participanti! Am vazut in excursii ca scade ponderea aceea care la un moment dat era coplesitor majoritara a celor sositi din Bucuresti...

Deci de maine pentru 3 zile suntem...castelani. Sunt convins ca o sa va placa, programul este deja "recapitulat"de doua ori. Sunteti a treia "generatie" care o sa va bucurati de ceea ce am pregatit la Ogra si....ultima. Anul viitor un alt eveniment o sa ia locul celor "Trei zile la Castel". De fapt anul viitor, de data aceasta cu siguranta o sa dispara cateva din excursiile si vacantele "traditionale": "Andaluzia - Gibraltar - Maroc", Circuit + sejur Portugalia si Azore. Poate vreodata am sa le mai reiau, dar nu foarte curand...In schimb pregatesc mai multe excursii in premiera in Singles Camp: Olanda, un circuit America de Sud - Carraibe, o combinata Belgia cu Elvetia...Dar atat deocamdata...vreau sa fie surprize.

Cred ca toata lumea a inteles despre ce este vorba, ma gandesc si la tinuta. Pt maine seara, la degustarea de vinuri si la auditia cvartetului de coarde, este indicat sa aveti o tinuta adecvata, dar mai grosuta, evenimentele se tin in crama, unde nu este chiar foarte cald...

Sa aveti pantofi potriviti de dans, exclus la doamne tocuri sau ceva care pot afecta parchetul. Este cel original si e pacat....Oricum pasii de dansa medieval sunt mult mai iuti decat cei obisnuiti, este si multa miscare, asa ca ceva jos si comod va va fi mai usor...

Locatia cred ca toata lumea a reperat-o, o repet: localitatea Ogra, jud. Mures "Castelul Haller". Sunt indicatoare, oricum odata intrati in comuna oricine va poate indruma....

Nu intarziati maine. Sunt foarte importante lectiile de dans, nu o sa mai existe repetitie. Ce invatati maine o sa dansati la bal. Profesorul si baietii de la club au un program strict de la 16.00 - 18.00. La 18.30 pleaca la un concurs la Bistrita si se intorc doar sambata la balul nostru.

Stiti, nu mai trebuie sa repet: veniti cu voie buna, cu detasare de la problemele voastre si nu stati sa gasiti cusururi...Greseli exista intotdeauna, fiecare facem zi de zi asa ceva...E pacat sa va pierdeti timpul si buna dispozitie fixand astfel de lucruri. Am o teorie despre "cusurgii" dar nu e locul si momentul....sa explic.

Sa ne vedem maine cu bine. Eu ajung cu muzica si ...program la 11.00.

Offline Ioana Oti

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
« Răspuns #59 : Joi, 07 Aprilie 2016, 14:16 »
Ce inseamna tinuta adecvata pt concert de coarde avand in vedere ca nu sunt indicate tocurile ?