Da, am vazut si eu ca nu s-au strans destui pentru microbuz...M-am uitat pe lista si am inteles de ce...Vin multi din afara Bucurestiului, recordul il are Cluj cu 3 participanti! Am vazut in excursii ca scade ponderea aceea care la un moment dat era coplesitor majoritara a celor sositi din Bucuresti...
Deci de maine pentru 3 zile suntem...castelani. Sunt convins ca o sa va placa, programul este deja "recapitulat"de doua ori. Sunteti a treia "generatie" care o sa va bucurati de ceea ce am pregatit la Ogra si....ultima. Anul viitor un alt eveniment o sa ia locul celor "Trei zile la Castel". De fapt anul viitor, de data aceasta cu siguranta o sa dispara cateva din excursiile si vacantele "traditionale": "Andaluzia - Gibraltar - Maroc", Circuit + sejur Portugalia si Azore. Poate vreodata am sa le mai reiau, dar nu foarte curand...In schimb pregatesc mai multe excursii in premiera in Singles Camp: Olanda, un circuit America de Sud - Carraibe, o combinata Belgia cu Elvetia...Dar atat deocamdata...vreau sa fie surprize.
Cred ca toata lumea a inteles despre ce este vorba, ma gandesc si la tinuta. Pt maine seara, la degustarea de vinuri si la auditia cvartetului de coarde, este indicat sa aveti o tinuta adecvata, dar mai grosuta, evenimentele se tin in crama, unde nu este chiar foarte cald...
Sa aveti pantofi potriviti de dans, exclus la doamne tocuri sau ceva care pot afecta parchetul. Este cel original si e pacat....Oricum pasii de dansa medieval sunt mult mai iuti decat cei obisnuiti, este si multa miscare, asa ca ceva jos si comod va va fi mai usor...
Locatia cred ca toata lumea a reperat-o, o repet: localitatea Ogra, jud. Mures "Castelul Haller". Sunt indicatoare, oricum odata intrati in comuna oricine va poate indruma....
Nu intarziati maine. Sunt foarte importante lectiile de dans, nu o sa mai existe repetitie. Ce invatati maine o sa dansati la bal. Profesorul si baietii de la club au un program strict de la 16.00 - 18.00. La 18.30 pleaca la un concurs la Bistrita si se intorc doar sambata la balul nostru.
Stiti, nu mai trebuie sa repet: veniti cu voie buna, cu detasare de la problemele voastre si nu stati sa gasiti cusururi...Greseli exista intotdeauna, fiecare facem zi de zi asa ceva...E pacat sa va pierdeti timpul si buna dispozitie fixand astfel de lucruri. Am o teorie despre "cusurgii" dar nu e locul si momentul....sa explic.
Sa ne vedem maine cu bine. Eu ajung cu muzica si ...program la 11.00.