Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Trei zile la castel 8 - 10 aprilie 2016

<< < (15/17) > >>

admin:
Promit sa-mi pun mintea la munca... sa mai creez asa ceva!  :) Stiu ca genul acesta de evenimente place si lumea se deconecteaza de la probleme. Distreaza si relaxeaza in acelasi timp. Programul dens si implicarea continua "muta" cu totul pe cei care paricipa in mijlocul evenimentului...
Am vazut ca lumea a fost impresionata si a apreciat ceea ce am oferit...Asta bucura si motiveaza orice organizator...

Din seara de auditie:

! No longer available

admin:
Am inclus in programul celor "Trei zile la castel" si un tur cultural. Prilej sa aflam cate ceva despre familia Haller, castelele sale, contextul in care au trait. Am contnuat cu Tg Mures, care mi se pare din ce in ce mai frumos....

Ruinele castelului Haller din Sanpaul. Ce pacat ca un astfel de monument a intrat in ruina. Ce fac autoritatile, la ce se uita nu stiu.... :-[

In gradina Bibliotecii Teleki:

si in interiorul ei:

Partea dedicata matematicienilor Bolyai:

In Tg Mures:

Cam atat aici...Acum: cine dintre participanti doreste sa primeasca fotografiile si filmuletele facute de mine, sa-mi scrie aici. Am sa-i transmit pe adresa cu care este inregistrat pe forum. Deseara am sa incarc pe wetransfer tot si incep distribuirea.

admin:
Iata ce am mai ascultat vineri seara:

! No longer available

! No longer available

! No longer available

Ioana Oti:
A fost un sfarsit de saptamana foarte frumos si as repeta oricand experienta. Felicit?ri pt organizare Gigi !!
Vreau  poze si filmulet . :)
Multumesc mult

Otilia

bruno:
Si eu vreau poze si filmulet facuti de tine
Multumesc

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă