Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Trei zile la castel 8 - 10 aprilie 2016
Ioana Oti:
Vine cineva din Cluj cu mine ? Plec din Oradea via Cluj
admin:
Sunt doi sau 3 din Cluj, parca asa am retinut...
wonderland:
--- Citat din: bruno din Joi, 31 Martie 2016, 15:45 ---Cum spune Wondereland mai bine sa radem ca sa plingem.
intradvaer nu a zis niciodata, dar me se pare potrivit.
Un pup la Wonderland din partea ma :kissing:
--- Terminare citat ---
Intr-adevar, suna de parca n-as fi spus-o eu :2funny:
La care as putea sa mai adaug - decat sa ne certam, mai bine ne pupam. ;D
Sa va fie de bine trecerea prin timpuri medievale!
admin:
S-a tras cortina peste "Trei zile la castel"...Balul cu ladies si donne, cu baroni si conti, cu printi si printese s-a incheiat....Au ramas in urma doar amintiri si imagini, multe multe imagini....
Acesta a fost cadrul in care s-a desfasurat evenimentul. Un castel transilvan vechi de 300 de ani si care a apartinut uneia dintre famiile foarte bogate din acea vreme, Haller-ii:
In crama castelului la degustarea de vinuri:
Minunat, cavrtetul de coarde...Azi am sa incarc pe canalul nostru de pe youtube, Singlestourism, o parte din concertul lor...
Leit motiv-ul zilelor petrecute acolo: sampanie!
Impreuna cu Romi, la intrarea in Castel si in deschiderea balului
Totul sub efigia Singles Camp!
bruno:
Draga Gigi,
si asta data a fost foarte frumos cum ma asteptam :applause:
Tu si Romulus, asa cum apariti in poza, ati fost demni castelani, inconjurati de femei frumoase si de barbati de arme mari luptatori, cum de sigur au fost acolo pe vremuri trecuti.
La dansare au fost momente comice cand am invatat, trebuie sa admit asta, dar si tu trebuie sa recunosti ca la moment oficial ne am descurcat daca nu foarte bine, cel putin bine. :happy: :thumbup:
Ati recreat o atmosfera in care ne am simtit protagonisti aristocratice si de asta ve multimim forte mult si cred ca pot sa vorbesc asa pentru toti :applause: :applause: :applause:
Termin spunand ca abia astept un alt eveniment tip asta sau carnaval, unde ne am simtit cu toti foarte foarte bine :thumbup: :thumbup: :dance: :dance:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă