Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Trei zile la castel 8 - 10 aprilie 2016
DanaDumitrascu:
Buna! Eu sunt din Ploiesti. Ma alatur si eu unei masini din Bucuresti daca se poate. 0730 477 522 Dana
Ioana Oti:
--- Citat din: Anca Oana din Joi, 24 Martie 2016, 09:56 ---Servus Ioana, eu plec din Cluj Napoca. Treci cumva prin Cluj?
--- Terminare citat ---
Servus Anca . Îti cer scuze ca raspund cu întârziere (ma bazam ca sunt notificata prin mail când se posteaza raspuns aici, dar cred ca nu ma descurc înca foarte bine cu forum-ul). Vin pe ruta Oradea Cluj, deci putem merge împreuna daca nu ti-ai facut alte planuri deja.
ioanabil:
Poate cineva sa ma ia de la Targu Mures?
bruno:
Buna Gigi,
si data asta cred ca am esuat cu microbuzul.
Daca se va face vom veni cu microbuzul, dar daca nu se face eu, Mbarbuta,Iliuta Violeta Lucia si Dana Dumitrascu vom veni cu masina lui Mbarbuta. ;D
Cer scuze la Mbarbuta daca imi vine sa rad, dar in italiana Mbarbuta imi pare Mona cu barba scurta. Dar sigur esti o fata foarte frumoasa.
Sper sa ai simtul umorului, altfel trebuie sa renunte la excursie ca nu am cu cine sa ma duc. :happy: :kissing: :P
Gigi pot sa iti dau un sfat daca vrei; cand e important sa avem un microbuz in loc pune drept in pret transportul de la Bucuresti si am rezolvat tot penrtu toti.
Daca folosesti masina si consideri nu doar benzina, dar consum masina , piese de schimb, asigurare, risc de acident, impozite si nu stiu ce, e mai bine microbuzul.
Neavand alta alegere venim cu toti cu microbuzul.
Un salut la singles camp :thumbup: :yeah: :P
bruno:
--- Citat din: ioanabil din Joi, 31 Martie 2016, 15:26 ---Poate cineva sa ma ia de la Targu Mures?
--- Terminare citat ---
Ioana Bravarenco esti sanatoasa sau bolnava; vii din Bucuresti sau din Targu Mures?Vei fi la Castel sau nu?
Asta nehotararea ta este foarte stresant!!!
O zi vii, alta zi nu vii.
Daca cineva te iubeste se va spanzura pentru nehotararea ta. :happy: :kissing: :P
Cum spune Wondereland mai bine sa radem ca sa plingem.
intradvaer nu a zis niciodata, dar me se pare potrivit.
Un pup la Wonderland din partea ma :kissing:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă