Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Trei zile la castel 8 - 10 aprilie 2016

<< < (11/17) > >>

ioanabil:
Sunt din Brasov, insa cu serviciul la Miercurea Ciuc, daca citeai si lista ai fi vazut ca m-am inscris la microbuz si am specifucvat ca urc din brasov
cum microbuzul nu se materializeaza, pot sa ajung in targu mures si de acolo sunt mijloace de transport pana la Iernut.
Cat dfespre faprul ca sunt sau nu sunt bolnava, iti doresc multa sanatate si sa nu trebuiasca sa umbli pe la medici, daca se intampla e nasol, pentru ca boala nu bate la usa sa intrebe IMI DAI VOIE SA VIN

mbarbuta:

--- Citat din: bruno din Joi, 31 Martie 2016, 15:29 ---Daca se va face vom veni cu microbuzul, dar daca nu se face eu, Mbarbuta,Iliuta Violeta Lucia si Dana Dumitrascu vom veni cu masina lui Mbarbuta. ;D
Cer scuze la Mbarbuta daca imi vine sa rad, dar in italiana Mbarbuta imi pare Mona cu barba scurta. Dar sigur esti o fata foarte frumoasa.
Sper sa ai simtul umorului, altfel trebuie sa renunte la excursie ca nu am cu cine sa ma duc. :happy:  :kissing: :P

--- Terminare citat ---

Cu simtul umorului - absolut  ;D Fara barba - cu siguranta  :blush: Doar Mihaela in loc de Mona  8)
O sa fim o grupa vesela - ne auzim cu fiecare in weekend pentru confirmari, cunostinta, stabilire de detalii si orice altceva.

Iliuta Violeta Lucia:
Buna Mihaela. Iti multumesc mult si astept sa vorbim. Cu drag Vio ;)

liancar:
Hello all,
In cazul in care nu se organizeaza microbuzul, ajung si eu cu masina din Bucuresti, daca mai sunt doritori am 2-3 locuri. Pot veni pe traseul Pitesti / Ramnicu Valcea / Sibiu / Medias / Targu Mures daca este cineva de 'cules' ...

bruno:

--- Citat din: ioanabil din Joi, 31 Martie 2016, 19:38 ---Sunt din Brasov, insa cu serviciul la Miercurea Ciuc, daca citeai si lista ai fi vazut ca m-am inscris la microbuz si am specifucvat ca urc din brasov
cum microbuzul nu se materializeaza, pot sa ajung in targu mures si de acolo sunt mijloace de transport pana la Iernut.
Cat dfespre faprul ca sunt sau nu sunt bolnava, iti doresc multa sanatate si sa nu trebuiasca sa umbli pe la medici, daca se intampla e nasol, pentru ca boala nu bate la usa sa intrebe IMI DAI VOIE SA VIN

--- Terminare citat ---
Draga Ioanabil nu te supara dar nu am vrut sa glumesc despre sanatatea ta, doamne ferestre.
Doar ca, dupa ca imi ai impins sa imi inscriu la micrubuz din Bucuresti,  ai scris ca nu vii din cauza sanatate si pana aici e in regula, se intempla.
Dar imediat dupa ai zis ca mai vii, dar nu mai din Bucuresti si nici din Brasov ci din Targu Mures.
Adica asteptam sa organizam un microbuz din Bucuresti cum ai zis si tu, dar schimbi program in continuu.
Asta a fost motivul ca imi a enervat putin, nu absolut sanatatea ta.
Sper sa ai rezolvat cu analizele si sa ne mai vedem la Castel, daca voi avea rezolvat cu transport,pentru ca nu pot sa vin din cauza motive valabil cu masina ma.   
Cer scuze inca o data pentru neintelegere  :kissing:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă