Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Viena romantica si traditionala. Parfumul viilor din Burgenland 7 - 12 mai 2016
admin:
Burgenland nu ofera doar vin, mancare buna ci si un superb lac: Neusiedlersee. Este populat de peste si de mii si mii de pasari...Fiecare sat are cate o zona amenajata ca seebad, cu port si loc de plaja...Vara aici este puhoi de lume....Noi am vizitat totul in linistea unui anotimp care aduce acolo doar pe cei impatimiti de natura...
Locatia in care am stat in Burgenland. Un loc linistit, placut si cu un mic dejun....hmmmm...
Heraldica Gols micuta asezare in care ne-am petrecut doua nopti:
admin:
Ordine saxona:
Doar asa se poate obtine calitate, eficienta...Ar trebui sa ne activam si noi latura asta....
Am dat roata lacului, am decis insa sa si-l traversam intr-o scurta croaziera....
admin:
Am ajuns la ultimele doua obiective pe care le-am vazut in aceasta excursie....Sper ca nu v-a plictisit povestea mea...Am tinut insa sa va arat ce lucruri minunate ascunde o zona atat de putin cunoscuta...convins fiind ca ceea ce am astermut eu va oferi idei de calatorie pentru multi...
Dorfmuseum , un soi de muzeu etnografic, un sat in sat... Foarte frumos, interesant si organizat foarte concentrat...Nu a fost mirare ca am intalnit atat de multa lume acolo...
Castelul Halbturn, locul in care au trait fericiti Maria Cristina, singura fiica a Mariei Tereza casstorita din dragoste si Albert von Taschen, cel care a initiat muzeul Albertivna din Viena.
admin:
Imi inchei aici povestea unor zile minunate, petrecute cu oameni faini...Mi-au dat si mie posibilitatea sa ma bucur de fiecare moment...Am stat la masa impreuna, ne-am ospatat cu mancaruri cum doar austriecii stiu sa le faca...am baut vinurile podgorenilor, am ras, ne-am relaxat...
Si ca veni vorba de mancare iata ce am avut in farfurii....
Nu-mi aduc aminte cum se numeste, stiu insa restaurantul Haydnhause din Rust. Ceva delicos, un soi de paste cu spanac, inabusite in cuptor cu sos de cascaval....
Grozav...si acum imi aduc aminte gustul cu totul deosebit: sparanghel in sos hollandaise si snitel vienez
Brunz'l - adica sangerete....
La localul de langa hotel am cerut un cotlet cu sunca si cascaval. Mi-au adus o portie pentru...4 persoane....
Strudel cu mere, in sos de vanilie.
Bere specifica in Viena. De culoare rosie, este mai amaruie si destul de tare...
La final ....ceva gasit intr-o vinoteca... ;D
Sper ca nu v-am prins nemancati cu aceasta postare... ??? :-[
admin:
V-am transmis fotografiile facute de mine...Sper ca le-ati primit. Daca nu, scrieti-mi un Email si retransmit. Link-ul de download este valabil o saptamana.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă