Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Madeira - insula eternei primaveri. Excursii si sejur 14 - 21 iunie 2016
admin:
Am suplimentat locurile. Pe ultimul ramas liber erau doua inscrieri si decat sa dezamagim pe cineva care isi doreste sa ajunga acolo, mai bine o sa marim grupul. Inscrierile raman deci deschise!
simonas:
Sigur ca da! Sa mergem!!!!
Pentru ca iunie e aproape, eu deja ma pregatesc. Am invatat niste cuvinte: ola, bon noite, eu quero, eu gusto, obrigado..... deocamdata atat :). Sper sa nu le uit atunci :worthy:
Ola (in caz ca mege si pentru la revedere)
Rentzi:
Vei ramane uimita ce engleza vorbesc localnicii...
simonas:
Am aflat. L-am cunoscut pe Gigi la Scrovistea si mi-a facut instructajul :)
Pentru mine e ca o reintoarcere la un joc din tinerete. In excursiile gen circuit cand stateam 2-3 zile intr-un oras, nu doar o zi, incercam sa nu mai par turista. Si atunci, in dupa-amiaza libera de program, purtam fustita si poseta (in loc de adidasi si rucsac) si multa "atitudine locala". Nu s-a intamplat prea des pentru ca nu aveam prea mult timp liber si nu am simtit nevoia sa "apartin" multor locuri.
In MAdeira, daca as vrea sa ma incadrez in peisaj, nu pot sa ma transform in delfin, orhidee sau bananier. Doar localnic cred ca as putea sa par. Si atunci am nevoie sa stiu cateva cuvinte. Parerea mea..... :) :) :)
bruno:
--- Citat din: simonas din Marți, 22 Martie 2016, 20:08 ---Sigur ca da! Sa mergem!!!!
Pentru ca iunie e aproape, eu deja ma pregatesc. Am invatat niste cuvinte: ola, bon noite, eu quero, eu gusto, obrigado..... deocamdata atat :). Sper sa nu le uit atunci :worthy:
Ola (in caz ca mege si pentru la revedere)
--- Terminare citat ---
Simonas ai dreptate , e bine sa stii niste cuvinte, dar ai uitat trei verbe importante : comer, beber si dormir ( a manca, a bea si a dormi ).
Noapte buna se zice boa noite si cand pleci poti sa zici ciao, pentru ca am exportat asta cuvinte pe toata lumea. :)
Sa stii ca nu sunt profesor, dar un prieten ca vrea sa ajuta o prietena grupului nostru.
Merg si eu la Madeira si sper ca ma vei ajuta si tu cu lamba angleza pentru ca nu stiu. :help: :happy: :thumbup:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă