Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Cu gueleta pe marile Turciei 19 - 26 septembrie 2016

<< < (11/16) > >>

cris_gl:
 Consumatia se plateste si  in orice moneda.........schimbul valutar se face ad-hoc.( ca la turci ) Ti-a raspuns o guletista de anul trecut .
   Vacanta de neuitat , asa cum am avut noi !

admin:
Partea de organizare a plecarii tine de Sel. Este f.important ca toata lunea sa ajunga la timp in aeroport, apoi sa stea grupata la conexiune. Treceti din nou prin check in la Istanbul, asa ca imediat dupa aterizare tineti-va dupa Sel sa ajungeti la timp pe domestic, acolo de unde se face plecarea spre Dalaman. Acelasi lucru este valabil si la aterizarea la Dalaman, nu va imprastiati pt ca la iesire va asteapta un autocar care va transfera la Marmaris.
Voi dupa cate stiu de la Samiza sunteti grup fain, multi atu mai fost impreuna asa ca intelegeti tot ce tine de organizare, interactiune....
Se achita in euro nu va luati lire si nu schimbati nici acolo. Peste tot se poate achita in euro.
Luati cu voi bagaje mici sub forma de troler. In portul Marmaris din locul de unde va lasa autocarul si pana la vas aveti de strabatut o zona pietonala de cca 300 m. Cu un bagaj greu si fara sa fie pe role....

bruno:

--- Citat din: cris_gl din Miercuri, 07 Septembrie 2016, 10:30 --- Consumatia se plateste si  in orice moneda.........schimbul valutar se face ad-hoc.( ca la turci ) Ti-a raspuns o guletista de anul trecut .
   Vacanta de neuitat , asa cum am avut noi !

--- Terminare citat ---
Multumesc mult Cris_gl

Bon Voyage:
Informatii zbor:

Compania aeriana: Pegasus Airlines.
Orar de zbor:
19.09.2016  Bucuresti (OTP) - Istanbul  (SAW) 12:15 - 13:40
                     Istanbul  (SAW) - Dalaman (DLM) 17:25 - 18:45
26.09.2016  Dalaman (DLM) -  Istanbul (SAW)  06:00 - 07:15
                    Istanbul (SAW)  - Bucuresti (OTP) 10:05 - 11:35
 Bagaj cala 20 kg, bagaj mana 8kg.
Acesta orarul de zbor confirmat in acest moment.

FOARTE IMPORTANT: pentru intrarea in Turcia este necesar pasaport, valabil minim 150 de zile, de la data plecarii.

Alte informatii vor fi postate pe forum cu cateva zile inaintea plecarii.

Magda07:
Buna,
multumim pentru informatii. Trebuie sa facem noi, individual check-in-ul?
Pentru cei din provincie am un divan si 2 canapele disponibile disponibile :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă