Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cu gueleta pe marile Turciei 19 - 26 septembrie 2016
bruno:
Dragi piratii Malaisiei, am vorbit azi cu Samiza si a confirmat ca excursie se face si eu am platit soldul. :yeah:
Cred ca va fi o excursie frumoasa cu un grup minunat si entusiast si me bucur pentru asta. :dance:
Cum Florin 69 am asteptat o viata aceasta ocazie si nu-l voi rata pentru niciun motiv. :thumbup:
Dar am o intrebare pentru Gigi foarte simpla : Vazut ca avionul pleaca la 12,15 pot sa ajung la loc de intilnire obisnuit la ora 10? :worthy: :happy:
Ar fi mai usor pentru mine si nu voi deranja pe nimeni.
Dar tu Gigi esti seful suprem, de aceea voi face ce spui tu. :whistle: :applause:
Sa pregatim bagajele si punem inauntru o cantitate buna de sensul umorului pentru o vacanta de vis. :yeah: :dance: *|*
SEL:
Eu as avea incredere in Bruno....stiu ca e punctual !
SEL:
Aveti grija ca in Turcia se intra doar cu pasaportul pe care...atentie...trebuie sa aveti pagina goala pentru vize si valabilitate pasaport inca 150 de zile.
bruno:
--- Citat din: SEL din Luni, 05 Septembrie 2016, 19:02 ---Eu as avea incredere in Bruno....stiu ca e punctual !
--- Terminare citat ---
SEL multumesc pentru incredere :worthy:
bruno:
O intrebare cred important despre excursie:
consumatie in guelete vor fi platite in Euro sau in Lire turcesti? si e mai convenabil sa schimbam euro in Romania sau in Turcia?
Multumesc mult
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă