Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Cu gueleta pe marile Turciei 19 - 26 septembrie 2016
PGabriela:
Florin, stai linistit, nu cred ca renunta cineva, eu din start am zis ca merg conform planificarii. :)
Jumatate dintre persoanele care participa au raspuns deja, asteptam si cealalta jumatate sa raspunda :)
emilia hotu:
Ciao! Este prima iesire alaturi de voi si de abia astept momentul intalnirii, asa ca nu renunt. :giggle:
mihaif:
Salut Gigi,Nici eu nu renunt. Daca se poate schimba aeroportul bine, daca nu merg si prin Istambul.
bruno:
Vazut ca deja 10 din 16 participanti la excursie au exprimat propriu parere despre efectuarea sau nu aceasta excursiei, ar fi interesant sa stim, fara sa grabesc pe nimeni bineinteles, cum se gandesc acei alti 6 participanti despre continuarea excursiei.
Pentru ca, daca suntem unu pentru toti si toti pentru unu, cum spunea D'Artagnan, adica suntem toti decisi sa mergem, Gigi ar putea sa stie mai bine cum trebuie sa procedeze.
Dar repet nu trebuie si nu vreau sa grabesc pe nimeni.
Vom trai cum piratele Malaisiei??? e o viata ce astept asa ceva :thumbup: :dance: :yeah:
Sa fiti linistiti ca nu am inebunit :happy:
noiembrie:
...Frumosi, curajosi, cu suflet de adolescent...fiecare purtand responsabilitatea celorlalti 15,iar liderul de grup cu responsabilitatea tuturor...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă