Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Cu gueleta pe marile Turciei 19 - 26 septembrie 2016

<< < (5/16) > >>

Magda07:
Buna! Nici eu nu vreau sa renunt la aceasta excursie, dar daca am putea evita aeroportul din Istanbul ar fi perfect.

Primrose:
Buna! Nici eu nu renunt :)
Ar fi excelent daca am putea evita aeroportul din Istanbul.

SEL:
Aeroporturile vor fi ultrapazite in aceasta perioada si foarte sigure.Probleme eventual pot aparea in la Istanbul sau Ankara in oras sau locuri aglomerate, desi nu cred ,deoarece va fi paza peste tot.In concluzie nu cred ca se va mai intampla ceva urat turistilor in Turcia pana la anul , adica pana se va stabili de catre NATO si UE ce masuri se impun.Noi din aeroportul din Istanbul nu vom iesi iar de la aeroportul Marmaris ( care e mic si neimportant ) vom merge direct la mare unde vom locui pe un vapor....nu la hotel.Parerea mea e ca daca treci peste ideea ca petreci un concediu intr-o tara unde drepturile cetatenilor ei nu sant respectate,chiar avem avantaje in sensul in care preturile la servicii vor scadea din...lipsa de turisti occidentali...speriati de emisiunile difuzate pe canalele lor TV...

Anca Oana:
Stiu Gigi ca veti face tot posibilul si iti multumesc pentru acest lucru. Pana la urma un adevarat calator isi assuma niste riscuri. In cel mai rau caz ne intoarceti cu barca acasa. 😀

florin69:
Gigi dragule, eu atata am asteptat excursia asta  si atatea eforturi am facut, incat sunt dispus sa merg si pe jos pana acolo.  :happy:
 Mai oameni buni, v-ati pierdut de tot spiritul de aventura???!!! Reveniti-va! La 20 de ani ati fi mers si in cosmos si acum va speriati de un flecustet ca asta! La revolutie, eu eram in armata si  stiu cum e sa-ti fluiere gloantele pe la ureche. E o senzatie super, nici nu stiti ce pierdeti....  Putina adrenalina, ce naiba!!!   :thumbup:
 Gigi , din partea mea, ia-o in ordinea posibillitatilor.Incepi bineinteles cu varianta initiala....   :worthy:
Multumesc. Zi buna la toata lumea!   :kissing:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă