Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Andaluzia - Gibraltar - Maroc 25 iunie - 05 iulie 2016

<< < (8/9) > >>

admin:
Multumesc Bety, multumesc Doina, ma bucur ca v-au placut fotografiile mele, Luminita si "Mamica"... :)

Am gasit 15 minute libere si pana sa dau iama in gradina la racoarea serii, am sa va povestesc Granada in imagini, celor care inca nu ati vazut acele locuri...Am ales cateva fotografii din zecile pe care le-am facut acolo, incantat sa regasesc minunea arhitecturala, impletirea dintre arta maura si cea crestina...

Autocarul cu care a calatorit grupul nostru de 25 persoane. Un sofer exceptional, atent, placut si foarte saritor...Paco!

doina savu:
Ma gândeam, cum ar fi sa repetam??? :) Poate asa retinem mai bine tot ce ne-ai povestit :)). Apropo, înteleg ca ar fi trebuit sa optez ptr crema argan+ulei trandafir.... Prisoseste cuiva o cutie??? Multumesc

admin:
Alhambra ramane cred pentru majoritatea celor care au fost in aceasta excursie partea cea mai frumoasa a calatoriei...Si nu are cum sa nu te impresioneze acel loc. Este atat de plin de poveste, de istorie, sunt acolo in cateva mii de mp atatea si atatea lucruri minunate. Dantelaria din stucatura de ipsos, eleganta si supletea coloanelor din Palatul Leilor, tavanele - adevarate bolti instelate, gradinile, aleile strajuite de chiparosi.

Daca doriti sa urmariti drumul nostru prin Alhambra si Generalife gasiti totul intr-un articol postat aici pe forum. Va va purta prin toate locurile prin care ati trecut acolo. Se numeste "Totul despre Alhambra" si il gasiti aici: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1549.0.html

M-a impresionat enorm anul acesta (in sfarsit am ajuns sa vad bijuteria cartusienilor) Manastirea Cartuja. O exceptionala opera. Decoratiuni cum inca nu am vazut nicaieri in lume. Atat de bogat ornamentata incat ai senzatia unei imense inflorescente in piatra, marmura si lemn. Decoratiile din biserica, sacristie ?i tabernacul sunt absolut impresionante si nu aveau cum sa fie altfel din moment ce mari artisti ca Bocanegra, Sánchez Cotan si multi altii cunoscuti in vremea lor si-au dat mana realizand o adevarata opera colectiva.

Am avut din nou bucuria sa vedem un spectacol exceptional de flamenco, intr-un loc in care poposim in fiecare an: Alborea. Un mega show oferit de profesionisti ai dansului si al chitarei...Mi-a placut teribil de mult acolo, am admirat pasiunea, atitudinea dansatorilor, traierea fiecarui acord...Minunat!

Catedrala din Granada impresioneaza prin grandoare, este coplesitoare si din afara si in inauntru. Langa, Capela Regilor Crestini, un loc in care te simti de parca ai pasit in Panteon...

Granada ramane pentru mine cel mai romantic loc al excursiei...

danasturzu:
Draga Gigi, am primit pozele si iti multumesc.
A fost o vacanta superba, o organizare perfecta (felicitari Gigi!, esti remarcabil) si un grup elegant si confortabil.
Tot ceea ce am facut a fost parte dintr-o poveste, inca sunt impregnata cu parfumul Andaluziei, cu culorile si atmosfera acestui loc magnific.
Pentru ca ne-ai rugat sa facem un clasament al locurilor care ne-au impresionat cel mai mult, o sa incerc, desi totul a fost splendid:
1. Alhambra
2. Piata Spania din Sevilla
3. Ronda
Si, in aceeasi masura, Marocul! (si berberul acela minunat :D).

Va salut pe toti cu drag si sper sa ne revedem cat mai curand in aceste minunate calatorii organizate de Gigi.

Carmen Catuna:
Draga Gigi,
Dragi prieteni,

Am un amestec de sentimente bucurie, extaz, regret, nerabdare.
Bucurie, extaz ca am avut o asa frumoasa calatorie cu oameni minunati, faini cum zicem noi in Bucovina, si am vazut locuri minunate.
Regret ca s-a terminat si nerabdare pentru viitoarea, viitoarele  calatorii. (Sincer nu as rata niciuna).
Singlescamp a intrat in viata mea sau eu am intrat in singlecamp  exact la momentul oportun. Eu cred ca nimic nu este intamplator pe lume sau in viata noastra.
Este un privilegiu si o bucurie pentru mine ca am castigat 24 de noi prieteni. Putini au aceasta sansa si va mutumesc.
Iti multumesc tie Gigi pentru tot: organizare, ghidare, rabdare, intelegere si nu in ultimul rand pentru poze. Sunt superbe, din acest motiv eu nu am sa postez, ale mele "palesc" pe langa ale tale.
Sa-mi tin promisiunea, am sa fac un clasament, cu toate ca tot ce am vazut mi-a placut mult:
1. Alahambra
2. Piata Spaniei
3. Maroc
Cu siguranta eu ma voi intoarce in Sevillia macar pentru un week end.
Astept sa ne revedem caurand si repet, ori de cate ori aveti drum prin Bucovina - Vatra Dornei mi-ar face placere sa ne vedem.
Ma gasiti pe fb Catuna Carmen, tel 0740 77 85 29.
Va imbratisez pe toti si va doresc tot bine din lume.
La buna vedere "Mamica"

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă