Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Andaluzia - Gibraltar - Maroc 25 iunie - 05 iulie 2016

<< < (7/9) > >>

admin:
Ufff ce repede a trecut... ??? Parca as mai fi stat cateva zile trandavind si plimbandu-ma pe nisipul fin al plajei de la Torremolinos, printre palmieri....

Dar asta e, timpul din pacate are limite si ce e sigur intotdeauna este ca are un sfarsit...Asa a venit si ultima noastra de vacanta andaluza...Dupa calatoria prin palatele maure ale Alhambrei, prin gradini de basm, dupa ce am vazut simpaticii macaci din Gibraltar, dramaticele peisaje ale Rondei, megamoschee din Cordoba, iuderiile cu case albe si stradute pline de flori, noul si vechiul Maroc, dupa ce ne-am balacit in Mediterana a sosit si ultima zi...Cu amintiri, cu nostalgii...

A fost un grup extrem de linistitor pentru mine ca organizator si insotitor, asa ca m-am destins si la propriu si la figurat...Am mai adaugat cateva kilograme si mi-am relaxat mintea...Chiar daca am avut mereu emotii ca totul sa se potriveasca asa cum am gandit si organizat, cum mi-am dorit sa va arat, am fost foarte linistit...ori starea asta ti-o da grupul...Asa ca sunteti de "vina" pentru o "vacanta" si pentru mine... :)

Multumirea cea mai mare a fost sa va vad bucurosi, veseli, multumiti, incantati...Sa vad ca s-au format noi si noi prietenii...Ati fost multi noi si am avut ceva emotii, dar am vazut de la inceput ca v-ati gasit complementaritatea... :)

Nu stiu daca am sa gasesc zilele acestea timp sa postez si aici o parte din cele cca 2500 de poze pe care le-am facut, daca o sa am timp sa povestesc cate ceva...Zilele acestea atentia mea este indreptata spre excursia din Irlanda in care o sa plec in cateva zile...Si tin si vreau sa le ofer si lor celor cu care am sa merg acolo o vacanta la fel ca voua....Asa ca o sa muncesc si o sa am mai putin timp de feed-back-uri. Astept insa din partea voastra sa vad ce v-a placut ce v-a incantat si poate sa si postati ceva fotografii...

Pe curand!  :)

admin:
Am transmis fotografiile...Cine nu a primit sa-mi scrie aici.

Elisabeta:
Gigi multumesc pentru poze, sunt superbe!!!!! Multumesc pentru tot ce am trait in acest concediu. A fost fantastic!!

doina savu:
OLA!!!! Eu acum accesez poze, deci mai dureaza pana fac fisier comun :)). Ref vacanta, ma bucur mult ca am ales sa fac ac excursie superba. Inca incerc sa le decantez si sa le asez pe fiecare la locul care il are in biblioteca din capul meu. Acum este un mix dar sigur se vor arhiva corect.
 Ca de obicei, sunt niste vacante PERFECT ORGANIZATE si ptr asta Gigi este premiant locul 1.
M-am bucurat pentru tot si ce regret este ca nu am socializat mai mult intre noi, dar este poate firesc la grupuri mai mari care au ca si focus respectarea programului :)).
Asa ca: MULTUMESC GIGI, multumesc grup!
Daca vreti sa tinem legatura, sunt 3 variante:
- doina savu FB
- 0724246762
- Serbarile toamnei care sunt de exceptie.
cu drag,

doina savu:
am descarcat pozele si ca de obicei ma intreb de ce oare am mai facut si eu atatea poze??? f frumoase.
ref top preferinte, este atat de greu de alcatuit...dar ma hazardez:
1. catedrala Sevilla
2. Tanger
3. Cordoba cartierul evreiesc.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă