Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Tur Coasta Amalfi, Sorrento, Napoli, Capri, sejur Ischia 26 mai - 04 iunie 2016
Necula Mihaela:
Gigi,
Doresc foarte mult sa merg in aceast superb tur Coasta Amalfi, Sorrento, Napoli, Capri, sejur Ischia 26 mai - 04 iunie 2016.
Cand pot sa ma inscriu? La sectiunea rezervari nu este inca afisat. Anul trecut nu am putut sa merg datorita perioadei, dar in 2016 nu vreau sa ratez aceasta SUPERBA INCURSIUNE in Italia, pe care o iubesc nespus *|* *|* *|* *|* *|*
Am onoarea sa te salut,
Mihaela NECULA-NANESCU
krondia:
--- Cod: ---Cand pot sa ma inscriu? La sectiunea rezervari nu este inca afisat
--- Terminare cod ---
--- Citat din: admin din Joi, 29 Octombrie 2015, 10:05 ---Aceasta excursie este definitivata, perioada este fixata, hotelurile stabilite si prerezervate. Tarifele sunt specificate. Rezervarile vor fi deschise lin 7 noiembrie, atunci cand va fi lansat si noul site.
--- Terminare citat ---
admin:
Acum incepem sa populam site-ul nou. Facem probele si daca totul e in regula, maine sau poimaine ii dam drumul. De atunci pot fi facute si inscrierile.
admin:
Unul dintre cele mai frumoase si vizitate locuri din lume: Coasta Amalfi. O s-o parcurgem si noi: pe uscat si inapoi pe mare...
! No longer available
simo arad:
Servus Gigi, si eu doresc sa merg asa ca abia astept site-ul nou ca sa ma inscriu.
Pana atunci va doresc distractie faina la Bran *|* :dance:. Am amintiri foarte frumoase de anul trecut :thumbup:
Ne vedem la Herculane :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă