Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Tur Coasta Amalfi, Sorrento, Napoli, Capri, sejur Ischia 26 mai - 04 iunie 2016

<< < (3/13) > >>

totoescua:
Cand putem sa ne inscriem , nu se vede Coasta Amalfi la rezervari , din data de 7 sunt cu ochii pe voi  :help:

Dana Caragea:
Buna ziua tuturor, nu am fost niciodata in Italia, nu stiu de ce dar nu m-a atras deloc pana acum. Insa de cand a aparut informatia referitoare la coasta Amalfi  2016 m-am gandit ca ar putea fi o vacanta frumoasa. Adevarul e ca mi-au placut tare mult cele doua excursii in care am fost in acest an in Portugalia si Ungaria. Programele au fost atat de variate, locurile vizitate au fost bine alese, grupurile echilibrate si distractia la nivel inalt. Ma surprind, spre uimirea si bucuria mea, vorbind foarte des de vacantele mele cu Singles Camp chiar si acum in noiembrie.  Am cunoscut si oameni deosebiti cu care mi-ar placea sa ma mai intalnesc. In concluzie m-am hotarat si astept sa se poata face inscrieri! :coolsmiley:

admin:
Am tot amanat lansarea noului site, acum mai este vorba de  2-3 ore. Mai lucrez la cateva fotografii si gata...e on line....

simo arad:
Gigi, asteptam startul pentru inscrieri, spune te rog ca noul site apare azi. Maine sunt pe drum spre Baia Mare unde am program foarte incarcat urmatoarele 3 zile si nu vreau sa ratez inscrierea :-[ :'(.

admin:
Inscrierile au inceput, dar probabil ca deja stii....In acest moment sunt 6 platitori, mai sunt 9 locuri....

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă