Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Nelinistile unui new entry în Singles Camp
wonderland:
Mi-a trecut prin cap ca, pentru unii dintre noi, prima impresie de pe forum ar putea fi de prea multe reguli, rigori, constrangeri.
Asta ar putea nelinisti si descuraja.
Dar ma bucur cand vad ca pentru cei mai multi nu e asa. Mai ales dupa ce constatam ca aceste reguli nu fac decat sa asigura cadrul în care sa ne simtim in siguranta, iar atmosfera din excursii e mereu relaxata, vesela, prietenoasa.
Leia:
In unele excursii, cum sunt cele tip drumeții pe munte, este clar ca este necesară o buna condiție fizica, dar pentru alte excursii, cum este Madagascar, trebuie antrenament?
Ar fi super dacă ar fi notate excursiile cum sunt marcate felurile de mancare picante cu 1, 2 sau 3 ardei iuți. Doar ca aici trebuie alta unitate de masura (bocancul/ greutatea).
wonderland:
Leia,despre Madagascar intrebam la Madagascar. Dupa cum vezi, aici nu ti-a raspuns nimeni.
Greutatea bocancilor cica e invers proportionala cu calitatea lor.
Cornelina, pentru ce perioada ai acoperit norma de cuvinte? Nu te-am mai auzit demult ;) :kissing:
cornelina:
Alis,
Iti este dor de mine?! :o
Ar trebui sa raspund in alta parte.
Am schimbat jobul. Sunt nitel prinsa de provocarile celui nou.
Si nu prea am timp de prea multe.
Dar sa stii ca am fost deja pe munte, cu SC si fara SC. :)
Si numar zilele pana la Madeira. In iunie.
Vi si tu?!
Zi buna sa aveti!
Si daca aveti intrebari, puneti-le.
Dar.... doar dupa ce ati epuizat site-ul. :hammer:
wonderland:
Da, mi-e dor de tine. :kissing: Din pacate eu nu ma prea laud cu iesiri, ca n-am cu ce. Poate cu niste iesiri nervoase. :-\ :2funny:
Succes cu jobul nou. Eu am acelasi job, dar am un proiect nou, deci parca-i altul. In fiecare luna aflu cate ceva la care trebuie sa dau...reconfigurare traseu. :knuppel2:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă