Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Nelinistile unui new entry în Singles Camp
anca din cluj:
Dragi membri vechi si noi din zona clujului , va intalniti si in viata reala , poate la un ceai , o poveste?
Acceptati si noi venit ? M as bucura sa va cunosc si inafara calatoriilor ( mam inscris pt Irlanda , e abia in iulie ...)
wonderland:
De obicei iesirile la ceai se hotarasc dupa ce ne intalnim si ne cunoastem in prima excursie.
Prezentarile le facem la topicul dedicat: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,3.0.html
Sau pe topicul excursiei la care ne-am inscris.
Bine ai venit printre noi! Sa gasesti prietenii si excursiile pe care ti le doresti! . :thumbup:
wonderland:
Din cand in cand apare pe forum aceasta intrebare legata de varsta medie a participantilor. E greu de facut o statistica. Ponderea variaza de la o excursie la alta, in functie de specificul actiunii, de la un an la altul, in functie de...intrari. Nu sunt multe persoane sub 30 de ani, asta e destul de clar.
Ieri, m-a amuzat cum, in aceeasi zi cineva era preocupat sa nu fie "cel mai mic din grup", altcineva spera sa nu se simta ca o "bunica printre nepoti". Cine stie, o fi existand si probabilitatea sa se intalneasca o bunica tanara cu un nepot mai copt, dar cu siguranta vor fi extreme sau exceptii, nu media grupului. ;D
Un alt lucru care poate nu e inteles la inceput, e ca grupurile nu isi pastreaza componenta. Adica nu suntem o gasca mare care merge in toate excursiile. Dar se formeaza grupuri mai mici sau persoane care isi propun sa se re-intalneasca in diferite excursii, la petreceri etc.
asa cum zice Gigi pe site, proiectul SCT a ajuns sa numere cateva mii de persoane active, participante la actiuni.
Pentru cei care au aceasta neliniste, m-am gandit ca e de folos si raspunsul lui Gigi referitor la posibilitatea participarii cuiva foarte tanar (sub 25 de ani)
--- Citat din: admin din Miercuri, 31 Ianuarie 2018, 07:04 ---Nu, asa tineri nu sunt in grup. Palierul acela de varsta nu-l avem ca segment. Trebuie alta abordare, alte programe, alt gen de pachet. Mi-e un pic departe de ceea ce cunosc si prefer sa nu intru in zone necunoscute...Ca fiecare dintre voi, normal ca am trecut prin acea varsta, dar intr-un fel ne distram acum 30-40 si in alt fel o fac tinerii de acum. Au alta viziune, alte asteptari, alt gen de a aborda lucrurile. Nu-mi plac esecurile si de aceea ma feresc asa cum am spus sa intru in zone pe care nu le cunosc... :)
--- Terminare citat ---
Tot Gigi spune, intr-un raspuns dat altcuiva:
--- Citat din: admin din Luni, 02 Octombrie 2017, 20:38 ---Alt lucru pe care vreau sa-l clarificam. Nu suntem seniori, daca am fi asa, ne-am declara grup 60+. Am lasat portile deschise si celor de pe peste 60 de ani, e adevarat, pentru ca am intalnit astfel persoane mai tinere decat unele de 40 si ar fi pacat sa-i trimitem cu Christian Tour la seniori... :) Dar profilul mediu este undeva la 45 de ani.
--- Terminare citat ---
N-as fi adus subiectul in discutie, pentru ca oricum nu e relevant, decat in masura in care pentru persoana care intreaba acest criteriu e relevant. Deci, ramane ca persoana care are aceasta neliniste sa-si raspunda singura la cateva intrebari:
Ce ma atrage la aceasta actiune? De ce m-as simti mai confortabil sa stiu varsta celorlalti? Cat de mult ma influenteaza sau ma afecteaza varsta celorlalti din grup? Daca as fi singura persoana de varsta mea, cum m-as simti? Care ar fi cel mai neplacut lucru care mi s-ar putea intampla?
oviarad:
Bune intrebari Wonderland, din propia-mi experienta inteleg preocuparea, celor mai noi ca mine in legatura cu varsta, asta pentru ca, desi relativa,
nimeni nu vrea sa fie extrema din grup, adica bunicul dintre elevi, sau copilul dintre adulti, adevarul e ca asa nu ai mai simti ca faci parte din grup. Recunosc ca si eu am fost interesat, in primele zile la acest aspect, dar am avut un pic mai multa rabdare si am vazut din postarile celorlalti ca ma potrivesc aici, atunci varsta devine neimportanta, cea fizica desigur.
In legatura cu calendarul stiu ca e orientativ si incomplet, insa iti da totusi o idee si cred ca are darul de a linisti pe toata lumea. ;)
ioanabil:
Atmonsfera care se creeaza in fiecare excursie face ca varsta sa fie un mic amanunt nerelevant. Fiecare excursie se incheie cu concluzia "ce bine ne-am simtit". Insa media de varsta se apropie de 30+, ce am vazut eu din excursiile la care am participat, insa toata lumea s-a simtit bine si nimeni nu s-a simtit in afara grupului. Dar, este normal pentru cineva nou intrat in grup sa-si faca astfel de probleme, care vor disparea ca un nor de fum dupa prima excursie. :smitten:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă