Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Nelinistile unui new entry în Singles Camp
wonderland:
Da, Marele Alb. Iar vara de la Marele Cald. Si uite asa se intinde Marea liniste :strambatura:
wonderland:
Mi s-a parut ca sta bine aici acest citat din impresiile Norei dupa prima ei iesire cu SC :thumbup:
--- Citat ---In fine, nu pot spune decat atat, celor care se rezuma sa citeasca topicurile pe forum, fara sa se inscrie inca la vreun eveniment: - dragilor, tot ce scriu organizatorii despre acest fenomen global siglescamp, chiar asa este! Nu e nici un fake, chiar puteti avea incredere! Va intoarceti cu totul alti oameni dupa o experienta singlescamp, mai bogati, mai increzatori, mai curajosi in lupta cu viata de zi cu zi ... Eu una, mai vreau, voi reveni cu un drag urias la urmatoarele evenimente la care imi voi putea armoniza agenda de obligatii. Sa ne revedem cu bine, va imbratisez pe toti cei din "lista noastra " scrisa de mana !
--- Terminare citat ---
Textul complet aici, la impresii post Intalnire pentru cei noi in Singles Camp. Garbova 1- 3 iulie 2016
\http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2292.msg118909/topicseen.html#msg118909
cretu carmen:
Oare... :oops:
Balaita Violeta:
Buna ziua, ma numesc Violeta (49 ani), sunt din Bacau. Cei drept nici nu am timp sa stau sa citesc absolut tot ce este scris pe forum si sa intru peste tot, am citit cat am putut de mult , cand mi-a permis timpul si sunt un pic nedumerita, dupa foarte multe incercari, am depistat unde pot scrie un mesaj si l-am scris acum ceva timp insa nu mi-a raspuns nimeni, dar eu sunt perseverenta, nu am renuntat. M-ar interesa sa merg in excursia din Ungaria in noiembrie, dar fiind din Bacau, m-as bucura sa mai fie 2-3 persoane cu care sa merg si sa ma intorc de la Sibiu, unde este locul de intalnire.
Am intrebat daca se organizeaza excursii pentru cei nou inscrisi......
almi_gabi:
--- Citat din: Balaita Violeta din Marți, 06 Septembrie 2016, 13:49 ---
--- Terminare citat ---
Buna Violeta. Pentru mai multe detalii despre excursia din Ungaria (2- 4 noiembrie) gasesti pe topicul dedicat acelei excursii. Tot acolo poti lua legatura cu cei care mai participa la aceea excursie.
Vezi link-ul urmator:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,2293.0.html
Iar la intrebarea despre tabere pentru new entry ti-a raspuns wonderland. :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă