Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Nelinistile unui new entry în Singles Camp
Mokika:
--- Citat din: wonderland din Duminică, 15 Noiembrie 2015, 09:15 ---Salutare, Mokika.Ai 21 de postari pe forum, deci ceva activitate tot ai avut. :whistle:
--- Terminare citat ---
Da, de 4 luni încoace ...
wonderland:
ma nelinisteste ce... înghețat e forumul. :D
Adevarul e ca nu e prima dată când mă întreb ce neliniști îi freamătă pe utilizatorii, vechi sau noi ai forumului, care evită să...lase urme scrise.
Nu mă refer la cei din categoria care consideră că e prea complicat, nu au timp. Mă refer la categoria celor care intră și...ies sau la cei din categoria guest, destul de numeroasă dacă ne uitam la statistica din josul care intră și privesc.
O fi vreun efect pervers al facebookului, care ne-a obișnuit cu like și, eventual share, cu răspunsuri prin emoticoane din ce în ce mai ciudate, amuzante sau hilare?
Daca nu de de la facebook deprindere, atunci ce neliniște stă în spatele evitării scrierii unor opinii, comentarii, sau a socializarii online?
Rentzi:
Din cate stiu "Guest" nu poate posta ci doar citi. Poate, pentru moment, Forumul e vazut mai mult ca o sursa de informatii decat o platforma de discutii... si apoi mai e si frigul...
wonderland:
ma refeream la guests ca la utilizatori care stau nelogati. Daca era doar de informare, putea fi blog nu forum. Zic si eu. Desi, chiar si blogul reclama ceva interactivitate prin comentarii.
Rentzi:
Ramane atunci Frigul ? >:D
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă