Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati

Nelinistile unui new entry în Singles Camp

<< < (3/16) > >>

wonderland:

--- Citat din: cris_gl din Sâmbătă, 10 Octombrie 2015, 12:39 ---  Uneori se intimpla sa mai existe si cite o oaie ratacita in grup (nu exista padure fara uscaturi ) dar  in general am intilnit persoane  extrem de agreabile , oameni portiviti la actiunea potrivita . Dorinta de a calatori , de a cunoaste oameni si locuri noi a invins la orice actiune . 

--- Terminare citat ---
Adevărul e că singurele momente mai puțin plăcute, dacă au existat, au fost create de acei rari participanți pomeniți de tine, nu de organizatori. :giggle:

--- Citat din: cris_gl din Sâmbătă, 10 Octombrie 2015, 12:39 ---....cu cine voi dormi in camera, etc.
--- Terminare citat ---
Eu chiar nu mi-am făcut griji de asta și de fiecare dată m-am ales cu colege drăguțe, prietenoase. Niciuna nu s-a plâns că vorbesc prin somn sau că aș sforăi, ori că mă trezesc cu noaptea în cap  :happy:

--- Citat din: Mimi din Sâmbătă, 10 Octombrie 2015, 10:47 ---Au inceput grijile gen "oare cum conduce aceasta doamna?,oare e bine ceea ce fac?. Mi-am luat inima-n dinti si am zis :"fie ce-o fi ,trebuie s-o fac" si nu am regretat.
--- Terminare citat ---
Eu am scăpat de grija asta pentru că am ajuns la punctul de întâlnire/legătură cu microbuzul sau autocarul de linie. Dar mi-a trecut, prima dată, prin minte ceva de genul - dacă nu găsesc pe nimeni și nu mai răspunde nimeni la telefon? Ei, ce poate fi, revin acasă și zic ”Asta a fost!”
Ce amuzante par aceste neliniști acum....

--- Citat din: PGabriela din Sâmbătă, 10 Octombrie 2015, 12:01 ---NU MI-AM PUS NICI MACAR O SECUNDA INTREBAREA cum CA AR FI TEAPA sau CA NU O SA-MI PLACA.
ABSOLUT NICI O INTREBARE DUBIOASA NU AM AVUT in privinta asta.

--- Terminare citat ---
PGabriela tu chiar ești o curajoasă, un exemplu de încredere totală. :flori:

wonderland:
Asta mi-a scapat! Una dintre neliniștile unui new entry se pare (din întrebările puse și pe forum) că ar fi legată de îndoiala că nu vor fi suficiente persoane înscrise și că acțiunea nu se va ține.

Exclus! De obicei sunt mai multe înscrieri decât numărul de locuri. Pentru unele dintre ele se urmărește cu sufletul la gură eventualitatea că cineva ar renunța. Nu că cineva ar dori răul cuiva.  :giggle:
Nu e nevoie să mă credeți pe cuvânt - puteți urmări discuțiile de la acțiunile curente sau încheiate.

Deci, nu așteptați să vedeți dacă și câte persoane se înscriu; riscați să nu mai găsiți locuri libere. Dacă o acțiune vă atrage, vă doriți și sunteți sigur că puteți să participați, înscrieți-vă pur și simplu!

O zi fără neliniști vă doresc!

wonderland:
O altă neliniște, sau un semn de întrebare pot fi stârnite de profilul menționat de Gigi în prezentarea de pe site.

--- Citat ---Se adreseaza unui singur profil de participant: strict si exclusiv pt persoane single highly educated.
--- Citat ---
S-ar putea ca cineva să ia expresia stricto sensu - persoane cu studii superioare și să se simtă exclus din acest motiv.
Dar, Gigi a explicat de câte ori a avut ocazia - expresia se referă la înțelesul larg de persoană educată. Adică cu bun simt, maniere și, mai ales un spirit pozitiv care să contribuie la atmosfera relaxată, prietenoasă, să nu genereze conflicte, tensiuni în grup, ori să afecteze programul.

Deci,  nu e nevoie de diplome, certificate de studii, cărți publicate sau invenții ori alte recunoașteri academice ;D
Doar de acea atitudine cu minim 7 ani de acasă, dorința de a nu strica bucuria altora,  capacitatea de a te bucura de experiențe și oameni. O0
--- Terminare citat ---

--- Terminare citat ---

inteleapta:
Marcel Proust spunea ca intelepciunea nu o primim ci trebuie sa o descoperim pentru noi insine, in urma unei calatorii pe care nimeni nu poate sa o faca pentru noi. Si pentru ca intelepciunea nu este altceva decat stiinta fericirii eu am decis sa fac aceaste calatorii cu voi!

Mimi:
 Inteleapta hotarare !

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă