Forumul celor nou intrati > Prezentare nou intrati
Nelinistile unui new entry în Singles Camp
PGabriela:
Am reusit - multumesc :)
cris_gl:
OFFF, toti am avut framintari . Dupa prima actiune cu siguranta am si uitat ca ne-am framintat in legatura cu SC, dar peste framintarile de inceput s-au depus multe,multe amintiri de neuitat .
Daca te cunosti tu pe tine, daca stii ce iti face placere cu adevarat si esti tolerant nu ai cum sa nu te simti bine in SC . Trebuie doar sa alegi genul de actiune care ti se potriveste . Gigi si echipa lui sunt ca o closca iar noi participantii suntem puii lor. Au grija sa ne creeze un cadru adecvat, ne explica ce si cum va decurge actiunea , totul .
Este adevarat ca la inceput exista temeri peste cine voi da, cu cine voi dormi in camera, etc. Uneori se intimpla sa mai existe si cite o oaie ratacita in grup (nu exista padure fara uscaturi ) dar in general am intilnit persoane extrem de agreabile , oameni portiviti la actiunea potrivita . Dorinta de a calatori , de a cunoaste oameni si locuri noi a invins la orice actiune .
Cind am vazut topical acesta am zimbit si mi-am adus aminte ca mi-a trebuit ceva timp sa ma hotarasc sa particip la prima actiune. Acum , cu o cafea in fata intr-o zi de weekend , imi aduc aminte de primele framintari si am deschis " sertarul" cu amintirile din actiunile la care am participat si zimbesc in continuare . Nu zimbesc de naivitatea fata de framintarea fara rost de la inceput ci zimbesc de cite amintiri frumoase imi trec prin minte legate de persoane haioase cu chef de viata .
dadus:
Din jurnalul unui "vechi" in SC: ;)
Era cred prin martie 2010, dupa 30 de ore de munca butonam televizorul si cred ca la stiri l-am vazut pe Gigi vorbind de un proiect/concept nou.Mi-a placut ce am auzit,mi-a placut ce spunea Gigi si l-am pus pe " Goagal" sa caute .Am gasit forumul ,pe atunci erau doar cateva postari.Am citit conceptul.Mi-a placut.Nu stiu de ce (eu fiind o persoana foarte calculata,care gandeste mult inainte de a face ceva) dar nici o clipa nu m-am gandit ca este o teapa,cred ca din prima clipa cand l-am vazut pe Gigi mi-a inspirat incredere.
M-am inscris in comunitate, desi pana atunci nu urmaream si nici nu scriam pe nici un forum pentru ca nu imi placea acest fel de socializare.
Si au aparut si primele intalniri .
La prima intalnire in aprilie,nu am putut participa, era prea din scurt pentru mine, dar cred ca dupa 2 saptamani a fost organizata prima tabara Singles Camp.
Am zis merg, am platit avansul si a venit si ziua plecarii.M-am urcat in masina si mi-am zis-daca nu imi place ce gasesc acolo ma sui in masina si vin inapoi acasa. Nu m-am intrebat nici o clipa oare cine vine, ce fel de oameni sunt.
Si surpriza a fost mare. Desi nu ne mai vazusem niciodata intre noi,unii mai scriau pe forum ,au fost 4 zile super. Petrecere, jocuri, cred ca nu mai rasesem atat de bine de mult timp, baterii incarcate la maxim.Unii dintre cei de atunci mai suntem inca in SC, altii nu.
De atunci an de an in excursii cunosc oameni noi, ma revad cu altii cu mare bucurie.
Sfaturi pentru cei noi:
-daca sunteti persoane usor adaptabile nu aveti de ce sa va faceti griji.Veti gasi oameni placuti,atmosfera super,calitate.
- cand va inscrieti intr-o excursie ganditi-va bine daca este ceea ce va doriti, cititi tot ce scrie Gigi. Nu este ca si cum ne-am lua o excursie de la o agentie de turism oarecare cu ghid si facem fite ca nu ne place ce gasim. Atmosfera din excursii este si trebuie sa fie a unui grup de prieteni.
-cand plecam in excursie lasati acasa toate grijile si bucurati-va de ce vedeti,respectati tot ce spune Gigi.
Sper ca nu am fost prea dura :slap: oO
andre:
Sa fi fost prin noiembrie 2010 cand am descoperit SC, dupa 6 luni de urmarit forumul, am mers in prima excursie Praga, Budapesta, Karlovy vary, Bratislava. Am fost foarte incantata de modul de organizare al excursiei ,era ceea ce imi doream. De 5 ani patricip la actiunile din SC., preferatele mele fiind cele din afara tarii Austria, Spania, Portugalia, Scotia, evident ca am fost si in tara . Fiecare excursie are farmecul ei. Faptul ca de 5 ani particip la actiunile din SC. si foarte multi fac acelasi lucru, ar trebui sa nu fie o neliniste pentru un new entry, Gigi ofera toate informtiile pentru a putea aprecia daca ti se potrivesc acest gen de actuni. Sincer as participa la toate daca ar fi posibil...
wonderland:
--- Citat din: Mimi din Sâmbătă, 10 Octombrie 2015, 11:57 --- Wonderland ajut-o si pe Gabi sa posteze , fiindca spune ca nu reuseste. Vad ca la mine merge.
--- Terminare citat ---
--- Citat din: PGabriela din Sâmbătă, 10 Octombrie 2015, 12:18 ---Am reusit - multumesc :)
--- Terminare citat ---
:thumbup: Oricum n-aș fi avut cum să o ajut decât cu...sfaturi, nu am acces la alte modalități tehnice:)
On topic: Am sperat, dar sincer nu m-am așteptat să apară așa repede cei vechi cu povești despre începuturi și cu sfaturi:dance: :thumbup:
:kissing:
Cu atât mai mult cu cât sunteți dintre cei care nu (mai) scriu în mod obișnuit pe forum.
Andre pentru tine un buchet special :flori: dat fiind că faci parte din grupul de...inițiere de care am pomenit în postarea mea.
Dadus, nu mai avem cum să intervenim acum, dar mi-a venit ideea ca sfaturile sa le scriem cu albastru, așa cum de altfel le-a făcut și Gigi la editarea textului.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă