Autor Subiect: Petrecere de sarbatori 11 - 13 decembrie 2015  (Citit de 40498 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Tatiana

• Vizitator
Re: Petrecere de sarbatori 11 - 13 decembrie 2015
« Răspuns #120 : Luni, 14 Decembrie 2015, 13:59 »
A fost foarte frumos si bine organizat ca de obicei! Cat despre gazde, ce sa mai vorbim: au intrat definitiv in inima mea si cred ca e valabil pentru toti cei care le trec pragul. :) La cat mai multi!

Lasati invidia si haideti si voi data viitoare!

Offline cristinacmx

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
  • Bine ai venit in grupul nostru!
« Răspuns #121 : Luni, 14 Decembrie 2015, 16:12 »
Gigi si Samiza, multumim pentru caldura si prietenia cu care ne-ati primit. A fost o "Petrecere de Sarbatori" pe cinste! Va doresc sarbatori fericite in continuare, un Craciun fericit si un an nou cu multa sanatate, bucurii si evenimente frumoase alaturi de prieteni dragi!

Offline MAC

• Full Member
  • Mesaje postate: 180
« Răspuns #122 : Luni, 14 Decembrie 2015, 18:57 »
Din atelierul de pictura pe lemn,ceva de sezon.

Cand am ajuns prima data la Sibiel,mult timp nu mi-am putut lua ochii de la lada pictata din hol.Imi place tare mult.
Putine fotografii am facut de data asta.

Acum....trebuie sa spun ca pachetelul a fost gustat si e bun,Chiar foarte bun. :thumbup:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #123 : Luni, 14 Decembrie 2015, 19:04 »
Am tinut ca cei care au sosit la Sibiel sa vada si ultimul atelier de confectionat palarii din Marginimea Sibiului...

Palariuta nu poate sa lipseasca din garderoba ciobanului si ne explica nea Ilies ca are trei functii: sa apere capul de soare, sa serveasca drept cana de baut si ca perna...Pentru apretarea lui se foloseste cleiul de oase si amidonul + o substanta de fixare.

Ne-a explicat omul aceasta cu atata bucurie, cu atata bunavointa si placere tot mestesugul lui, invatat zicea el de la mosu' lui, maestrul Dadarlat. Cum se aduce fetrul, cum se croieste in clop, apoi cu se separa, cum se captuseste, cum taie marginile, cum se baga la presa...Cata munca, cata pricepere trebuie sa ai sa iasa asa ceva din mainile tale...Si mi se pare atat de putin platit tot efortul...

Offline EmBo

• Hero Member
  • Mesaje postate: 907
« Răspuns #124 : Luni, 14 Decembrie 2015, 20:38 »
Cateva poze de la primirea calduroasa facuta de Gigi, ajutat de localnici, la Sibiel.

Offline EmBo

• Hero Member
« Răspuns #125 : Luni, 14 Decembrie 2015, 20:39 »

Offline EmBo

• Hero Member
« Răspuns #126 : Luni, 14 Decembrie 2015, 20:40 »

Offline EmBo

• Hero Member
« Răspuns #127 : Luni, 14 Decembrie 2015, 20:41 »

Offline EmBo

• Hero Member
« Răspuns #128 : Luni, 14 Decembrie 2015, 20:42 »

Offline EmBo

• Hero Member
« Răspuns #129 : Luni, 14 Decembrie 2015, 20:42 »

Offline EmBo

• Hero Member
« Răspuns #130 : Luni, 14 Decembrie 2015, 20:43 »

Offline lumi

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 33
« Răspuns #131 : Luni, 14 Decembrie 2015, 21:14 »
O petrecere minunata, o organizare de exceptie, marca Singlescamp :) My heart lies there.

Offline florin69

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 96
« Răspuns #132 : Luni, 14 Decembrie 2015, 21:49 »
Buna siara  prieteni!!!
 How zgu do you do? Mai lasati  carnatii si chiftelele si  mai spuneti   si voi cate o vorba. Reclamatii ,sugestii sau.... barfe, de ce nu???!!!    :giggle:  . Uite, eu de exemplu, vreau sa reclam ca excursia a fost prea scurta si sugerez ca la urmatoarea sa se mai adauge o zi. N-am avut timp sa dansez toate fetele. Si ca tot ziceam si de barfe, am si d-astea. Uite , despre baieti, nu m-au ajutat  deloc. Puteau mai mult, data viitoare sa fie mai activi..... :tickedoff:
In afara de cele de mai sus , mai am si multumiri . Pentru gazdele noastre care au fost niste draguti ca intotdeauna si carora le urez  anticipat, atat lor cat si intregului SC,  un Craciun misto si un An Nou minunat, insuportabil de abundent, exagerat de fericit si cu atatea escursii incat sa facem bataturi in talpa.....
 Va pup pe toti ( mai ales pe fete)  si abia astept sa va revad..... :kissing:    :applause:

Offline EmBo

• Hero Member
« Răspuns #133 : Luni, 14 Decembrie 2015, 23:07 »
M-am gandit sa va istorisesc mai jos Povestea porcului... Ghita in cateva vorbe si imagini.

Asadar...

A fost odata ca a doua oara la Sibiel (prima oara fusese cu cateva zile inainte, aceeasi poveste, insa cu alt porc), intr-o dis-de-dimineata friguroasa de decembrie, o ceata de voinici localnici (vreo 4-5) si cativa fara-de-somn singlescamp-isti, care s-au intalnit in curtea frumoasei si adormitei pensiuni la crapat de ziua.
Primii (voinicii), in frunte cu nea Ion Macelaru cu-ale lui cutite si topoare ascutite au venit sa-nfrunte bestia, pe Porcul Ghita, cel mult-grohaitor.
Ceilalti, ne-somorosii curiosi au venit sa asiste si sa judece (partinitor, cred eu) lupta dreapta si eventual sa profite de rezultatul ei.

Offline EmBo

• Hero Member
« Răspuns #134 : Luni, 14 Decembrie 2015, 23:11 »
Curiosii fara-de-somn (printre care ma numaram si eu) au deschis, pe la 7 dimineata, cand zorile abia mijeau, condusi de Gigi...