Autor Subiect: Drumetii in Muntii Fagaras. 23 - 25 august 2015  (Citit de 48404 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Rodica_I

• Hero Member
  • Mesaje postate: 890
Re: Drumetii in Muntii Fagaras. 23 - 25 august 2015
« Răspuns #75 : Miercuri, 26 August 2015, 13:44 »
    Multumim  frumos Gigi , ca de obicei ai reusit  sa ne incanti cu tot ce ne-ai oferit , inclusiv  o vremea splendida , :D (dupa sufletele  :angel: ). Felicitari ! :flori:  Dragostea,  daruirea ta pentru natura si mai ales a drumetiilor montate a dus la o mobilizare grozava din partea noastra.
Nu poti intelege frumusetea si maretia Muntiilor Fagaras decat urcand macar pe unul din virfurile lui. Asa cum spuneai, habar nu avem ce resurse zac in noi,sigur mai toti s-au autodepasit ... cu mici exceptii (nu vb de profesionisti...) la sfarsitul traseului priveam cu mandrie si incantare cele doua varfuri atinse. *|* :smitten: :applause: :dance:

Mi-ar placea sa vad scris aici ce a simtit fiecare acolo sus pe vf Capra , cum e sa privesti spre vf. Negoiu sau vf.Modoveanu cam de la aceeasi inaltime . ;)
Noi am fi facut si vf Iezerul dar Ovidiu ,ghidul, nu a facut fata  ;D ;D  nu-i asa!!! :) , ca sa nu mai zic de vf.Vânătarea lui Buteanu, i-a fost frica  ca avea sforicica prea scurta  :giggle: (glumesc, eram.. vai de noi...ne durea si privirea)

Poate  ca o parte din noi nu stim sa ne manifestam  aprecierea  programelor  in afara drumetiilor , dar sunt sigura ca fiecare dintre noi individual nu a reusit niciodata sa afle lucruri noi si complete, asa cum numai tu sti sa le explici, despre  obiectivele turistice din zona vizitata .

Nu te lua dupa “bombanelile” noastre,  toata lumea a fost incantata de Pastravaria de la Albota , am fost asa de prinsi ca nu am vazut pe nimeni sa faca fotografii felurilor de mancare comandate  ,care aratau splendid, iar gustul grozav.  Eu personal nu stiu daca am mai vazut un local in aer liber asa de mare , frumos  si cu o servire asa de buna tinand cont de cati eram si cat de “suciti “…  O locatie mare, interesanta si foarte frumoasa,  sigur toti au vizitat bazinele cu pastravi .

Ai dreptae Onix inca o actiune splendida cu oameni minunati. 

Cam putini pantofiori de dans in aceasta actiune :-\ , felicitari   :applause:  celor care nu i-au uitat acasa,

Si....  si......cum  e posibil sa nu stie lumea ce-I perinita….!!!???
O sa revin … trebuie deschis un topic de instructiuni de dans ...nu se poate sa intampinam  o asa problema de revelion ...

dianna

• Vizitator
« Răspuns #76 : Miercuri, 26 August 2015, 14:37 »
Am avut noroc cu adevarat de o vreme foarte buna pe munte si de un ghid, Ovidiu, care a stiut foarte bine sa seteze ritmul astfel incat sa fie usor, sa faca fata si cei nu foarte in forma :)
Mi-a placut si ca nu am mai fost in weekend, nu a fost asa aglomerat si am putut sa stam la Balea Lac chiar la terasa si sa nu ne apuce noaptea asteptand comanda.

In ultima zi mie personal mi-a placut foarte foarte foarte mult la ruine, n-as sti sa spun de ce, dar chiar mi-a placut cel mai mult locul ala.

Offline craluca

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 47
« Răspuns #77 : Miercuri, 26 August 2015, 14:55 »
Gigi,
Multumim pentru toata sustinerea si daruirea ta, a fost frumos!!! Peisajele coplesitoare, atat de coplesitoare ca la un moment dat a trebuit sa apelez la "sforicica" lu' Ovidiu.  :-[
Multumesc grupului simpatic, voios cu oameni buni si ajutatori!  :smitten:

Pastravul in fulgi de la Albota a fost... Doamne... ce bun!!!

toate bune! :kissing:
raluca

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14067
« Răspuns #78 : Miercuri, 26 August 2015, 15:50 »
Ce pot sa spun, decat ca ma bucur mult ca v-a placut, ca v-ati simtit bine! Au fost cativa factori care au contat mult la reusita: timpul, Ovidiu - intradevar un om cu multa rabdare de munte, experienta si nu in ultimul rand grupul. Chiar daca cuvantul asta "disciplina" nu suna bine cand te referi la o excursie de relaxare si de socializare, este foarte important la o drumetie montana. La fel ca in navigatiesi in cazul muntelui trebuie ca lumea sa respecte cateva reguli de baza. Lucruri marunte pot duce la consecinte grave. Am explicat si v-am dat un exemplu aratatandu-va practic ce inseamna sa te intorci cu rucsacul spre prapastie, cat de mult il expui pe cel din spate. Apoi nepastrarea unei distante minime este la fel de important si in general oamenii nu prea tin cont...A depasi ghidul sau a te rupe de grup sunt dovezi de inconstienta si iresponsabilitate... imi cer scuze daca sunt un pic dur in exprimare. Te pui pe tine in pericol si ii poti crea unui om nevinovat o gramada de probleme. Ei grupul acesta, dpdv al respectarii regulilor de drumetie montana a fost disciplinat. S-a mers in coloana, intr-un ritm apropiat celui mai putin pregatit fizic, nu s-au facut pauze exagerat de lungi care sa afecteze musculatura, nu s-a depasit, s-a respectat v-am recomandat ca echipament, ca reguli, ca tot. De aceea a fost usor si placut pt toata lumea. Chiar si cei mai putini pregatiti au facut fata si au coborat in forma inca buna, nu doborati de efort. Asa s-a putut bucura toata lumea de peisaje, de ceea ce muntele ofera. Si chiar daca am mai auzit pe ici pe colo cate un "cat mai e?" sau "wow ce greu",  :-[ au fost chestii izolate si nu au afectat cu mai nimic.
In perspectiva anului viitor filtrarea o sa continue si pe acest segment, cel al disciplinei la munte. Nu mai vreau sa ma expun nici pe mine, nici ghizii cu care lucrez, nici sa afectez un grup intreg cu persoane care nu inteleg sa respecte ceea ce am tot repetat: echipament, ritm, atitudine de grup. Nu-mi doresc riscuri, nici sa alerg dupa cate cineva iesit din coloana si a luat-o pe unde i s-a parut lui ca este mai bine, nici sa tin grupul in loc ca cineva nu-si evalueaza puterile si efortul de care este capabil. Sunt o persoana foarte intelegatoare, la fel ca mine am vazut ca sunt multi pe aici, si toti incercam pe cat posibil sa ajutam, sa asteptam, sa avem rabdare si toleranta. Dar nu peste o anumita limita, nu peste una care afecteaza puternic programul si creeaza o atmosfera proasta.  ???
Daca toate grupurile montane ar fi ca la Balea sau in Retezat, totul ar fi super! De aceea cat de neplacut si poate de nepotrivit pare, trebuie si pe acest segment sa existe o filtrare... :(

Offline Rodica_I

• Hero Member
« Răspuns #79 : Miercuri, 26 August 2015, 16:12 »
OOO ce frumos ... multumim Gigi :bow: , crezi tu pe ce creasta de munte , rapa in stanga, rapa in dreapta  isi mai  permitea cineva "figuri' ?
Si apoi asa cum spune si Raluca , peisajele ne-au amutit ::) .

Offline Cristi_cristi

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #80 : Miercuri, 26 August 2015, 16:18 »
Intr adevar a fost o experienta inedita, mi a placut foarte mult,peisajele au fost de vis,grupul vesel cu oameni minunati O0,..ce sa zic o experienta pe care nu o sa o uit prea curand...o organizare ca la carte..Felicitari Gigi! :applause: :thumbup:

Offline octav

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #81 : Miercuri, 26 August 2015, 17:09 »
Ma bucur ca am avut oportunitatea de a cunoaste oameni deosebiti, alaturi de care m-am simtit f bine si pe care nu ii voi putea uita niciodata. Sper sa ne revedem si cu alte ocazii. Toate bune !  :)

Offline arsel

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 51
« Răspuns #82 : Miercuri, 26 August 2015, 20:25 »
O noua actiune superba! Peisaje minunate, obiective turistice bine alese, oameni frumosi.
Gigi, reusesti intotdeauna sa ne surprinzi in mod placut si iti multumim ca ne oferi aceasta
posibilitate de a ne simti extraordinar!  :applause:

Offline Brand_usa

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 27
« Răspuns #83 : Miercuri, 26 August 2015, 21:07 »
Nu te lua dupa “bombanelile” noastre,  toata lumea a fost incantata de Pastravaria de la Albota , am fost asa de prinsi ca nu am vazut pe nimeni sa faca fotografii felurilor de mancare comandate  ,care aratau splendid, iar gustul grozav. 

Si totusi una dintre "fetele albastre" care s-au reintors pe Transfagarasan a apucat sa-si pozeze platoul cu plachie inainte sa-l devoreze  O0. Poate avem noroc si o posteaza aici. Eu speram ca macar papanasilor le-ai facut o poza  :oops:
 Au fost trei zile de vis si, datorita prieteniei si naturaletei grupului, chiar si cei "new entry" s-au simtit de-ai casei  :kissing:
" Unui om ii accepti firea, nu i-o ierti. "    ( Ileana Vulpescu )

Offline Rodica_I

• Hero Member
« Răspuns #84 : Joi, 27 August 2015, 08:46 »
Buna dimineta!
Mai...stiti voi ceva de "fetele albastre"  ziceti sa stim si noi  :)
Asteptam plachia :D
Daaa de unde atata poza mi-am dat seama dupa ce l-am"macelarit" pe saracu papanas , bietul de el.. inecat in dulceata de afine  imi era frica ca nu poate respira asa ca m-am grabit sa dau dulceata mai repede la oparte  ;D , a fost delicios asa cum si arata  :smitten:

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14067
« Răspuns #85 : Miercuri, 06 Ianuarie 2016, 21:50 »
Cu intarziere...dar mai bine mai tarziu decat niciodata, fotografii din excursia din vara....Ce frumos si cald era....