Vreau sa va spun ca "new wave" s-a distrat de minune! Porcul a fost sarbatorit la maxim...Asa ca ma astept ca seniorii sa faca auzit evenimentul pana in Azore...1

Am vazut ca s-au adunat destul de multi la microbuz, inca un pic si se va umple...Asta inseamna tarif mai mic...
La impartirea guitatorului nr. 2 sunt 7 inscrisi. Am discutat azi cu Marcel si o sa sacrificam animalutul mai repede, pe miercuri - joi, astfel incat sa va pregatim produsele pt transport, ambalate, cu fundita. Si pt ca este greu sa va inchipuiti ceea ce iese de la un porc si nici eu nu pot sa va spun exact cati carnati, cati caltabosi, etc o sa facem un pachet pt fiecare din cei 7:
- carnati putin afumati + proaspeti = 3 kg
- calabosi - 1kg
- jumeri - 500 g
- slanina afumata - 2 kg
- un castron de lut cu racituri de porc - 500-800 g
- carne si carnati prajite in untura, la borcan - 2 borcane de 800 g
- untura - un borcan de 800 g
- slanina afumata - 500 g
---
Totul o sa fie la caserola, borcan, cutie, astfel incat e nevoie sa va luati cu voi doar cate 2 plase mari gen supermarket.
Nu aveam cum sa impartim coaste, picioare sa, asa ca am ales ceea ce stim ca prefera fiecare sa aiba in casa de sarbatori....
Dupa amiaza facem un calcul si va spunem exact si cat costa tot pachetul acesta. Depinde si de purcel...Vineri am vrut sa luam unul de 150 kg si am ajuns la pensiune cu un vasnic porc de 194 kg....