Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Petrecere de sarbatori 11 - 13 decembrie 2015
Rentzi:
De obicei lista se alcatuia pe Forum ca autoorganizare, Gigi doar transmitand lista finala la transportator. :rtfm:
Poate s-o fi schimbat "de obiceiul"! :crazy2:
Misona:
--- Citat din: Rentzi din Miercuri, 02 Decembrie 2015, 14:42 ---De obicei lista se alcatuia pe Forum ca autoorganizare, Gigi doar transmitand lista finala la transportator. :rtfm:
Poate s-o fi schimbat "de obiceiul"! :crazy2:
--- Terminare citat ---
Scuze Rentzi...sunt newbie si nu stiu inca ce si cum si unde se face...inca deslusesc :)
dar las' ca ma fac eu mare!
Rentzi:
Toti am fost "newbie" la inceput.
Credeam ca s-a hotarat ceva diferit in timpul excursiei la Herculane.
wonderland:
--- Citat din: Rentzi din Miercuri, 02 Decembrie 2015, 14:42 ---Poate s-o fi schimbat "de obiceiul"! :crazy2:
--- Terminare citat ---
Nu s-a schimbat obiceiul. Ecce lista. De fapt iote listele, ca sunt doua
Lista produse:
1. Emil B.
2. Dorina S
3. Simona P
4. Mihaela S.
5. Doina Savu
6
Lista microbuz:
1. Emil B.
2. Laurentiu M.
3. Dorina S
4. Doina Savu
5. Florin I
6. Simona C
7.
PS - pentru Misona - listele se iau cu copy paste si fiecare se adauga, cu prenume+initiala numelui, cu grija sa nu stearga pe nimeni
Lista pentru produse - e pentru cei ce vor sa imparta un purcel frumos preparat (vezi in paginile anterioare de pe forum). Oricum, in acest caz se iau ambele liste, chiar daca o persoana se adauga doar in una.
PS - pentru Rentzi si relativ :offtopic:- unde ai vazut tu obiceiuri schimbate peste noapte? ;) Eu una am vreo doua obiceiuri pe care nici nu mai stiu de cat timp tot imi propun sa le schimb....:giggle:
Hai ca sunt sigura ca o sa aveti parte de mare si lacoma petrecere ! Dar tot mi-e mila de cantarele voastre de acasa. :strambatura:
Misona:
Multumesc Wonderland pentru explicatii.
Cred ca pe mine m-a ajutat Gigi, asa ca de prima data.. ca de acu incolo o sa stiu si eu sa ma trec singura pe list ca doar m-ai invatat :thumbup:
Multumesc frumos inca o data!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă