Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Petrecere de sarbatori 11 - 13 decembrie 2015
cmc_64:
Buna dragilor,
Mesajul meu e pentru ella_cj. Si eu sunt din Cluj si vin la aceasta acțiune. Oare putem lua legatura sa ne stim inaonte de a ajunge la Sibiel si eventual sa mergem impreuna. Facebook Carmen Cocoi. Multumesc!
Abia astept sa va vad pe toti!
xoxo
ella_cj:
Salut Carmen,
Ma bucur sa aud ca mai este lume din Cluj *|*.
Eu merg spre Sibiel cu masina, iti scriu mai multe pe FB.
Rentzi:
Surprinzator nu se anunta bucuresteni (si pitesteni) dornici sa mearga cu microbuzul !
Chiar asa putini am devenit ?
:coolsmiley:
Misona:
Dupa cum arata pozele lui Gigi si discutiile de pe forum... ne va fi foarte greu :)
dar cum nu ma retrag in fata unei provocari :box: :box: :flori:, va spun sincer tuturor care veti participa ca de abia astept! *|* *|* :applause:
Misona:
--- Citat din: Rentzi din Miercuri, 02 Decembrie 2015, 14:11 ---Surprinzator nu se anunta bucuresteni (si pitesteni) dornici sa mearga cu microbuzul !
Chiar asa putini am devenit ?
:coolsmiley:
--- Terminare citat ---
Ba da...stai linistit ca bucurestenii (mai ales astia noi in comunitatea SC si inca se acomodeaza), s-au inscris la actiune si asteptam confirmarea lui Gigi, adica sa isi citeasca mailul si sa actualizeze listele
si venim cu microbuzul (daca va exista) si petrecem in el cum am facut aseara cand am venit de la Herculane :):)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă