Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Petrecere de sarbatori 11 - 13 decembrie 2015
Tatiana:
A fost foarte frumos si bine organizat ca de obicei! Cat despre gazde, ce sa mai vorbim: au intrat definitiv in inima mea si cred ca e valabil pentru toti cei care le trec pragul. :) La cat mai multi!
Lasati invidia si haideti si voi data viitoare!
cristinacmx:
Gigi si Samiza, multumim pentru caldura si prietenia cu care ne-ati primit. A fost o "Petrecere de Sarbatori" pe cinste! Va doresc sarbatori fericite in continuare, un Craciun fericit si un an nou cu multa sanatate, bucurii si evenimente frumoase alaturi de prieteni dragi!
MAC:
Din atelierul de pictura pe lemn,ceva de sezon.
Cand am ajuns prima data la Sibiel,mult timp nu mi-am putut lua ochii de la lada pictata din hol.Imi place tare mult.
Putine fotografii am facut de data asta.
Acum....trebuie sa spun ca pachetelul a fost gustat si e bun,Chiar foarte bun. :thumbup:
admin:
Am tinut ca cei care au sosit la Sibiel sa vada si ultimul atelier de confectionat palarii din Marginimea Sibiului...
Palariuta nu poate sa lipseasca din garderoba ciobanului si ne explica nea Ilies ca are trei functii: sa apere capul de soare, sa serveasca drept cana de baut si ca perna...Pentru apretarea lui se foloseste cleiul de oase si amidonul + o substanta de fixare.
Ne-a explicat omul aceasta cu atata bucurie, cu atata bunavointa si placere tot mestesugul lui, invatat zicea el de la mosu' lui, maestrul Dadarlat. Cum se aduce fetrul, cum se croieste in clop, apoi cu se separa, cum se captuseste, cum taie marginile, cum se baga la presa...Cata munca, cata pricepere trebuie sa ai sa iasa asa ceva din mainile tale...Si mi se pare atat de putin platit tot efortul...
EmBo:
Cateva poze de la primirea calduroasa facuta de Gigi, ajutat de localnici, la Sibiel.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă