Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Petrecere de sarbatori 11 - 13 decembrie 2015

<< < (24/31) > >>

Misona:
In rest numai post si rugaciune si ceva colinde...     

Desigur... :))
zicea Gigi ca bucatele au fost "dezlegate"

admin:
Bucatele...

wonderland:
Misona, la genul asta de preluare a replicii altcuiva, la care vrei sa raspunzi, poți folosi cu încredere butonul Insert Quote (nu se aplică regula de la listele de transport  ;) ). Chiar e recomandat, altfel de acuză rentzi de plagiat  :giggle:

PS - insert quote si delete restul mesajului - text sau poze -  astfel incat intre simbolurile din limbajul de programare pentru citat să rămână doar textul care ne interesează.
De ex...

--- Citat din: admin din Luni, 14 Decembrie 2015, 09:35 ---Bucatele...

--- Terminare citat ---

Misona:
Ok, am retinut :)
Multumesc Wonderland

admin:
Am ajuns intr-o plimbare si in Sibiu: atelierul de pictura pe lemn al Oanei Cerbu, apoi Targul de Craciun si in final cafeneaua mea preferata din Sibiu: Wien Cafe....

In plan indepartat Biserica Evanghelica, cea mai inalta cladire din Sibiu, Pasajul scarilor si Butoiul de Aur...Daca printre multe "primul" si prima"  - prima grădiniţă, primul spital, prima farmacie, primul muzeu, prima grădină zoologică, prima moară de hârtie si multe altele - avem si functioneaza inca! - cel mai vechi restaurant din România: Butoiul de Aur. Se spune ca insusi Mihai Viteazu s-a ospatat acolo. Se afla la hotarul dintre Oraşul de Sus şi Oraşul de Jos, si a fost construit in a doua jumatate a secolului al XIV-lea.

Si pentru ca am amintit de Biserica Evanghelica, cateva lucruri despre turnul sau. Este al doilea  ca înălţime din Transilvania. Atunci când l-au ridicat, constructorii doreau să construiască ceva atat de inalt incat să ajung㠄până la ceruri”. Turnul are o înălţime de 73.34 m şi în partea superioară este înconjurat, la colţuri, de patru turnuleţe mai mici – semn că în Sibiu judecătorul avea drept de viaţă şi de moarte asupra supuşilor.

Turnul poate fi vizitat, din pacate insa timpul scurt in care a trebuit sa ne incadram nu ne-a permis de data aceasta sa ne bucuram de panorama....

In dreapta este Primaria, iar in dreapta, mult mai importanta din punct de vedere istoric, resedinta baronului von Bruckenthal - actualmente muzeu.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă