Autor Subiect: Prieteni noi de sarbatori 4 - 6 decembrie 2015. Pt cei noi in Singles Camp!!!!  (Citit de 71375 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Re: Prieteni noi de sarbatori 4 - 6 decembrie 2015. Pt cei noi in Singles Camp!!!!
« Răspuns #195 : Luni, 14 Decembrie 2015, 11:05 »
Sunt din ce in ce mai nerabdator sa vad Chisinaul.... :) Urmaresc ceea ce scrieti si mi-am adus aminte de descrieriile facute de o prietena buna cu ani in urma...Si ea lauda simplitatea si normalitatea oamenilor de acolo, bucuria si felul lor de a te primi si te ospata...De fiecare data cand venea in tara ne aducea cate o sticla de cognac, de vin sau de bomboane...Si trebuie sa recunosc ca sunt extraordinare...

O sa vad cum pt strecura Chisinaul printre excursiile noastre din 2016....

Offline Marga

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 33
Re: Prieteni noi de sarbatori 4 - 6 decembrie 2015. Pt cei noi in Singles Camp!!!!
« Răspuns #196 : Luni, 14 Decembrie 2015, 12:34 »
 :offtopic:Neaparat!

Offline clara39

• Full Member
  • Mesaje postate: 128
  • ..si maine va fi o noua zi.....
« Răspuns #197 : Sâmbătă, 19 Decembrie 2015, 21:33 »
Nu ar strica sa fie o excursie la Chisinau....chiar daca sunt aproape nu l-am vizitat.....si tare as vrea sa-l vad....

Offline vasile ili

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
« Răspuns #198 : Marți, 22 Decembrie 2015, 18:30 »
Sunt din ce in ce mai nerabdator sa vad Chisinaul.... :) Urmaresc ceea ce scrieti si mi-am adus aminte de descrieriile facute de o prietena buna cu ani in urma...Si ea lauda simplitatea si normalitatea oamenilor de acolo, bucuria si felul lor de a te primi si te ospata...De fiecare data cand venea in tara ne aducea cate o sticla de cognac, de vin sau de bomboane...Si trebuie sa recunosc ca sunt extraordinare...

O sa vad cum pt strecura Chisinaul printre excursiile noastre din 2016....

Gigi, desigur sa ma contactati sa Va ajut cu organizarea. Am cateva sugestii.

Offline vasile ili

• Newbie
  • *
« Răspuns #199 : Marți, 22 Decembrie 2015, 18:36 »
E adevarat ca avem si noi de unde cumpara vinuri de Cricova sau Purcari (de Milești parcă nu prea am văzut),  bomboane Bucuria si, de curand un restaurant La Placinte, dar parca au alt gust la Chisinau :giggle:

Fără glumă, Chișinăul și, cred că mai multe locuri din R. Moldova pot fi descrise ca locuri speciale cu oameni speciali. Dar simt că cei care l-au cunoscut pe Vasile intuiesc sau chiar incep să fie convinși de asta.
 :)  :applause:

Wonderland, multumesc de cuvinte frumoase. Cu toate, ca am fost la distanta de zeci, chiar sute de ani, totusi este impresionant cat de aproape santem inca. Cand merg pe malul Prutului de la Albita spre Iasi, aceleasi sate sant si pe partea celalalta. Grozesti, Costuleni, mai apoi Vanatori,...Cu toate, ca intre ele poduri nu exista.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #200 : Marți, 22 Decembrie 2015, 22:37 »
asta nu o stiam. Chiar sunt aceleasi sate, cu aceleasi nume?!

Dar suntem :offtopic:. Admin deschizi un topic ....transfrontalier? ;D
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline clara39

• Full Member
  • Mesaje postate: 128
  • ..si maine va fi o noua zi.....
« Răspuns #201 : Marți, 22 Decembrie 2015, 22:40 »
Nici eu nu stiam ca au acelas nume....dar restaurantul La Placinte....face o placinta cu doveac..mmmmm.....

Offline Marga

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 33
« Răspuns #202 : Miercuri, 23 Decembrie 2015, 22:52 »
 Dragi "prieteni noi de sărbători", va urez Craciun fericit, sa vina Moșul cu sănătate, fericire si prosperitate!

Offline mihaif

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 38
Un Craciun fericit tuturor si sa ne vedem sanatosi in 2016. :flori:

Offline Elisabeta

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 23
Dragii mei va urez un Craciun fericit, tihnit cu pace sufleteasca!! :angel:

SIMONA_ARAD

• Vizitator
Sărbători frumoase și multă dragoste in casele voastre! Vă imbrăţișez cu drag, Simona! :)

Offline DanaDumitrascu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 49
« Răspuns #206 : Vineri, 25 Decembrie 2015, 07:07 »
Cu mult drag ma gândesc la voi, acum în preajma sărbătorilor. Vă doresc din tot sufletul, SĂRBĂTORI FERICITE, toate dorinţele să vi se împlinească!

Offline Mokika

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 98
« Răspuns #207 : Vineri, 25 Decembrie 2015, 08:07 »
La mulți ani, dragii mei! Va doresc din toata inima fericire, sanatate și multa iubire. Exact în ordinea data. Va îmbrățișez pe toți și sa știți ca îmi doresc foarte mult sa va revăd. 
Crăciun fericit!

Offline vasile ili

• Newbie
  • *
« Răspuns #208 : Vineri, 08 Ianuarie 2016, 17:52 »
asta nu o stiam. Chiar sunt aceleasi sate, cu aceleasi nume?!

Dar suntem :offtopic:. Admin deschizi un topic ....transfrontalier? ;D

Sant Wonderland. E paradoxal, ca pe ambele maluri sant aceleasi denumiri de sate, insa in aceste locuri nu sant poduri intre ele si nu stiu, daca au fost candva. In regiunea Iasului este un sat, care se numeste Osoi, in satul meu, (care se numeste si el Vanatori, ca si multe alte sate din Romania), exista un camp cu aceiasi denumire. De la acest camp pana la Prut, cam in dreptul satului Osoi sant vre-o 20 km.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #209 : Vineri, 08 Ianuarie 2016, 18:41 »
Salut, Vasile. Tu nu esti in sarbatori? Eu asa am presupus :blush:
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,231.msg116516.html#new

Da, Vanatori e un nume de localitate des intalnit pe tot teritoriul Romaniei.
Recunosc, nici eu nu stiu daca au fost poduri. Doar de cele...de flori, organizate dupa 1989. :flori: ;D

Si, uite, tocmai am descoperit ca in 2012 exista o intentie de a se construi niste poduri noi.
http://www.timpul.md/articol/romania-va-construi-poduri-peste-prut-35542.html

Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.