Autor Subiect: Prieteni noi de sarbatori 4 - 6 decembrie 2015. Pt cei noi in Singles Camp!!!!  (Citit de 71477 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline krondia

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1673
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
Re: Prieteni noi de sarbatori 4 - 6 decembrie 2015. Pt cei noi in Singles Camp!!!!
« Răspuns #165 : Marți, 08 Decembrie 2015, 12:57 »
Tare fain mai e la Sibiel... Mă bucur, Monica, că ai ajuns şi la biserica din sat. Aţi văzut şi  Muzeul icoanelor pe sticlă?

Offline Mokika

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 98
Re: Prieteni noi de sarbatori 4 - 6 decembrie 2015. Pt cei noi in Singles Camp!!!!
« Răspuns #166 : Marți, 08 Decembrie 2015, 13:21 »
Monica,Bruno in perioada 23-27.12.2015 voi fi la Constanta.

Mă bucur tare mult. Eu nu plec pe nicăieri. Stau acasă.  Îți trimit pe mail nr meu de telefon și ne vedem la o cafea povestită.   :dance:

Offline Mokika

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 98
« Răspuns #167 : Marți, 08 Decembrie 2015, 13:24 »
Tare fain mai e la Sibiel... Mă bucur, Monica, că ai ajuns şi la biserica din sat. Aţi văzut şi  Muzeul icoanelor pe sticlă?

Da, am ajuns în ziua plecării.  Mi-a plăcut foarte mult și am descoperit și icoane donate de familii din Constanta.

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #168 : Marți, 08 Decembrie 2015, 14:20 »
Daca e cu gânduri bune si fapte frumoase... tot post se cheama.
( :oops: acu o sa sara pe mine cei ce tin postul de mancare  :tomato:)
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Lilly

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
« Răspuns #169 : Marți, 08 Decembrie 2015, 14:42 »
Dragii mei prieteni de la Sibiel,
se pare ca sunt ultima din grup care dupa intoarcerea acasa da un semn de viata. Aici ma consoleaza doar zicala “ cei din urma vor fi cei dintai” !
Intoarcerea mea acasa a fost plina de peripetii, zborul a fost initial intarziat, apoi anulat, apoi ni s-a spus ca ne trimit cu autocarul la Cluj si vom zbura de acolo. In cele din urma s-au razgandit si am reusit sa decolam dupa ca 3 ore intarziere. Acasa am ajuns cu bine, doar rupta de oboseala dupa atatea ore de nesomn, in schimb cu bagajul plin de multe, foarte multe amintiri frumoase.
Incep a le multumi Samizei si lui Gigi ! Totul a fost perfect ( precizez ca nu exagerez !) si datorita voua iubesc din nou Romania !
Peisajul minunat, mancarea delicioasa , afinata pe care nu o pot uita , etc. etc. si voia buna , grupul nostru  etc. etc. “toate acestea si mai mult decat acestea” m-au cucerit !
Multumesc tuturor celor care a-ti venit la Sibiel !! Ne- am simtit tare bine impreuna, avand senzatia ca ne cunoastem “de cand lumea..”
Grupul “ fetelor de la Cluj “ a fost cel mai tare ! (parere personala) –exuberante, pline de tinerete, veselie etc. etc. Ne-ati molipsit pe toti cu talentul vostru de a va distra ( ca si asta e un talent ! nu oricine reuseste asa bine ca voi).
Si nunta ! Super distractie ! Apropos,  sper ca mirilor le e bine. Stie cineva – au plecat deja in luna de miere??
 Nu in ultimul rand , mi-e dor de Erzsi, Simona, Dana, Bruno, Forin, Mihaela, Rodica (?) ,Mihai, Vasile   ( de la mine ai aflat „ ce e aia afinata“ ), si de toti ceilalti pe care nu va pot numi doar din motivul  ca nu am putut stoca atat de multe nume intr-un „ spatiu“ limitat.
Tare mi-as dori sa ne mai intalnim in acelasi format ! Gigi ai auzit???!!!!!
Acum mi-am sacrificat pauza de la serviciu ( a fost un sacrificiu placut) sa va scriu impresiile mele. Sincer vorbind pana acum am lucrat “pe pilot automat”. Cred ca va imaginati de ce nu ma pot concentra la locul de munca, si mai cred ca nu sunt singura dintre voi !
Urandu-va numai bucurii si impliniri, va imbratisez pe toti !
Gigi pt tine special  Vielen herzlichen Dank ! Stii tu de ce !
Cu mult drag,
Lili ( Liliana Rode)

Offline Marga

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 33
« Răspuns #170 : Marți, 08 Decembrie 2015, 14:52 »
Bine ca ai ajuns acasa !! Si noi te îmbrățișăm, iti uram sarbatori fericite si sa ne revedem cu toții cat mai curând! ( oricum trebuie sa ne intalnim la botez! I-am spus lui Bruno, am o presimtire ca vor fi gemeni. Trebuie sa ne pregătim, nu gluma!!)

Offline Elisabeta

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 23
« Răspuns #171 : Marți, 08 Decembrie 2015, 17:05 »
Chiar ma gandeam ca despre intoarcerea ta acasa nu stiu nimic. Ma bucur ca ai ajuns pana la urma acasa-sanatoasa!!!
Eu m-am incarcat cu energie pozitiva , care sper sa ma tina pana la urmatoarea intalnire ( doar urmeaza botezul, nu?).
Draga mea Lili a fost o bucurie sa te cunosc,  si mie deja imi este dor de tine si de toti ceilalti.
Sa auzim numai de bine, sarbatori fericite!!! Te imbratisez cu drag, Erzsi.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #172 : Marți, 08 Decembrie 2015, 17:20 »
Nici nu puteti sa va dati seama ce e in sufletul unui organizator cand afla ce legaturi se creeaza in urma unui eveniment de a carui "vina" se face.... :)

Un grup care m-a umplut de bucurie, de optimism, care a readus scanteia care m-a animat in 2010...Si atunci lumea povestea aici, se bucura de noile prietenii, s-a tinut topicul deschis mult timp dupa....Acesta este cu adevarat spiritul SC, pentru acesta m-am chinuit aproape 7 ani....Mi se umple inima de fericire vazand atatia oameni buni, placuti, deschisi, petrecareti stransi in jurul unui proiect caruia la inceput nimeni nu-i dadaea vreo sansa... ???

Vad ca s-a scris pe aici ca s-ar dori mult o reintalnire a acestui grup....Este destul de greu, dar sa stiti ca am sa incerc....Dupa ce l-am vazut pe Bruno intors de 3 ori din drum, dupa ce am vazut cum v-ati luat ramas bun unul de la altii, dupa ce am revazut filmuletele, ma gandesc serios la posibilitatea tehnica pt un reload.... ::)

Ati fost un grup de nota 10! Si ar fi pacat sa nu va mai intalniti odata! Ma gandesc la zona Cluj pt ca de acolo au venit cei mai multi....Stiu ca e greu pt Constanta....dar am inteles ca Bruno este un conducator auto f.bun asa ca....ce ziceti? V-as propune un eveniment simplu, cu cat mai putina cheltuiala cu putinta, poate sa gatim noi acolo...

Offline Marga

• Newbie
  • *
« Răspuns #173 : Marți, 08 Decembrie 2015, 17:31 »
Da! Da! Da! DESIGUR! VENIM! Promit sa mănânc tot ce gatiti! (ca la gătit nu ma pricep). Dar ce facem?? Așteptam pana la botez?

Offline Elisabeta

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 23
« Răspuns #174 : Marți, 08 Decembrie 2015, 19:17 »
 *|* *|* *|*Oau, ce fain ar fii sa ne vedem iara toti!!!!

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #175 : Marți, 08 Decembrie 2015, 19:58 »
Un grup care m-a umplut de bucurie, de optimism, care a readus scanteia care m-a animat in 2010...Si atunci lumea povestea aici, se bucura de noile prietenii, s-a tinut topicul deschis mult timp dupa....Acesta este cu adevarat spiritul SC, pentru acesta m-am chinuit aproape 7 ani....

Gigi, mă gândeam că, într-un fel, e ca la schimbarea generațiilor în școală. Pe de o parte culegi roadele din munca acestor ani, pe de altă parte ai luat din nou...clasa I.  :thumbup:
Dar e foarte frumos ce se întâmplă. se simte o mare căldură și bucurie, chiar și așa...din fața laptopului.
Succes ție, prietenii frumoase tuturor!
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Marga

• Newbie
  • *
« Răspuns #176 : Marți, 08 Decembrie 2015, 20:14 »
Nu doar păreti, ci, cu siguranță sunteti o persoana foarte inteleapta si deosebita. Ne-ar face MARE placere daca ne-ati onora cu prezenta (nu doar on line), la următoarea întâlnire , sa ne împărtășiți din intelepciunea dvs si nu numai!

Offline wonderland

• Hero Member
« Răspuns #177 : Marți, 08 Decembrie 2015, 20:23 »
Multumesc, Marga! (eu am sa pastrez modul de adresare obișnuit pe aici  ;) )

Dar, a sunat de, brusc, m-am vazut de 100 de ani :) Si n-am ajuns nici la jumătate.  :2funny:
De înțelepciune...ce să zic. Se pare că sunt. Mai ales când e vorba de alții.  :whistle:

Offline Marga

• Newbie
  • *
« Răspuns #178 : Marți, 08 Decembrie 2015, 20:29 »
Încet, încet o sa va "tutuiesc"!

SIMONA_ARAD

• Vizitator
« Răspuns #179 : Marți, 08 Decembrie 2015, 22:52 »
Nici nu puteti sa va dati seama ce e in sufletul unui organizator cand afla ce legaturi se creeaza in urma unui eveniment de a carui "vina" se face.... :)

Un grup care m-a umplut de bucurie, de optimism, care a readus scanteia care m-a animat in 2010...Si atunci lumea povestea aici, se bucura de noile prietenii, s-a tinut topicul deschis mult timp dupa....Acesta este cu adevarat spiritul SC, pentru acesta m-am chinuit aproape 7 ani....Mi se umple inima de fericire vazand atatia oameni buni, placuti, deschisi, petrecareti stransi in jurul unui proiect caruia la inceput nimeni nu-i dadaea vreo sansa... ???

Vad ca s-a scris pe aici ca s-ar dori mult o reintalnire a acestui grup....Este destul de greu, dar sa stiti ca am sa incerc....Dupa ce l-am vazut pe Bruno intors de 3 ori din drum, dupa ce am vazut cum v-ati luat ramas bun unul de la altii, dupa ce am revazut filmuletele, ma gandesc serios la posibilitatea tehnica pt un reload.... ::)

Ati fost un grup de nota 10! Si ar fi pacat sa nu va mai intalniti odata! Ma gandesc la zona Cluj pt ca de acolo au venit cei mai multi....Stiu ca e greu pt Constanta....dar am inteles ca Bruno este un conducator auto f.bun asa ca....ce ziceti? V-as propune un eveniment simplu, cu cat mai putina cheltuiala cu putinta, poate sa gatim noi acolo...
De la Arad raspunsul e pozitiv. Va imbratisez cu drag pe toti.