Dragii mei prieteni de la Sibiel,
se pare ca sunt ultima din grup care dupa intoarcerea acasa da un semn de viata. Aici ma consoleaza doar zicala cei din urma vor fi cei dintai !
Intoarcerea mea acasa a fost plina de peripetii, zborul a fost initial intarziat, apoi anulat, apoi ni s-a spus ca ne trimit cu autocarul la Cluj si vom zbura de acolo. In cele din urma s-au razgandit si am reusit sa decolam dupa ca 3 ore intarziere. Acasa am ajuns cu bine, doar rupta de oboseala dupa atatea ore de nesomn, in schimb cu bagajul plin de multe, foarte multe amintiri frumoase.
Incep a le multumi Samizei si lui Gigi ! Totul a fost perfect ( precizez ca nu exagerez !) si datorita voua iubesc din nou Romania !
Peisajul minunat, mancarea delicioasa , afinata pe care nu o pot uita , etc. etc. si voia buna , grupul nostru etc. etc. toate acestea si mai mult decat acestea m-au cucerit !
Multumesc tuturor celor care a-ti venit la Sibiel !! Ne- am simtit tare bine impreuna, avand senzatia ca ne cunoastem de cand lumea..
Grupul fetelor de la Cluj a fost cel mai tare ! (parere personala) exuberante, pline de tinerete, veselie etc. etc. Ne-ati molipsit pe toti cu talentul vostru de a va distra ( ca si asta e un talent ! nu oricine reuseste asa bine ca voi).
Si nunta ! Super distractie ! Apropos, sper ca mirilor le e bine. Stie cineva au plecat deja in luna de miere??
Nu in ultimul rand , mi-e dor de Erzsi, Simona, Dana, Bruno, Forin, Mihaela, Rodica (?) ,Mihai, Vasile ( de la mine ai aflat ce e aia afinata ), si de toti ceilalti pe care nu va pot numi doar din motivul ca nu am putut stoca atat de multe nume intr-un spatiu limitat.
Tare mi-as dori sa ne mai intalnim in acelasi format ! Gigi ai auzit???!!!!!
Acum mi-am sacrificat pauza de la serviciu ( a fost un sacrificiu placut) sa va scriu impresiile mele. Sincer vorbind pana acum am lucrat pe pilot automat. Cred ca va imaginati de ce nu ma pot concentra la locul de munca, si mai cred ca nu sunt singura dintre voi !
Urandu-va numai bucurii si impliniri, va imbratisez pe toti !
Gigi pt tine special Vielen herzlichen Dank ! Stii tu de ce !
Cu mult drag,
Lili ( Liliana Rode)