Autor Subiect: Prieteni noi de sarbatori 4 - 6 decembrie 2015. Pt cei noi in Singles Camp!!!!  (Citit de 71326 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

SIMONA_ARAD

• Vizitator
Re: Prieteni noi de sarbatori 4 - 6 decembrie 2015. Pt cei noi in Singles Camp!!!!
« Răspuns #135 : Duminică, 06 Decembrie 2015, 22:07 »
Am ajuns si eu . Sper ca sunteti cu totii bine. Am primit si e-mailul . Multumim ,Gigi!  :)

Offline bruno

• Full Member
  • Mesaje postate: 137
Re: Prieteni noi de sarbatori 4 - 6 decembrie 2015. Pt cei noi in Singles Camp!!!!
« Răspuns #136 : Duminică, 06 Decembrie 2015, 22:35 »
Sunt acasa relaxat si me gandesc la acest eveniment, din pacate inchis, si nu termin de a me bucura sa am venit acolo.
Incepand cu Gigi si  Samiza si ajungand la toti participanti, acum prieteni dragi, pot sa spun ca am gasit la Sibiel un grup de persoane deosebite cu care am fost din ora in ora mereu mai bine. Cand a fost ora de plecare am incercat orice scuza sa pot sa aman acel plecare si am reusit da doar in parte. Gigi me bucur sa am subscris inscriere la singles camp pentru ca reusesti sa atragi langa tine persoane asa deosebite. Cand am plecat imi a plins inima pentru ca m-am despartit de aceste noi prietene si prieteni, dar me am linistit la idee ca ne vom mai intilni la evenimente urmatoare. Un salut la toate persoane ca au participat ca nu mai sunt simple persoane dar dragi prietene si prieteni.

Offline vasile ili

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
« Răspuns #137 : Duminică, 06 Decembrie 2015, 22:47 »
Stranii lucruri se intampla. Am facut aproape 10 ore cu masina, tot drumul numai ceata si acum ma simt destul de fresh, parca nici nu mers atata la volan.  :)
Bruno, ma bucur si eu, ca te-am cunoscut si am mai fost si colegi de camera. Va astept in ospetie cu Florin si pe toti, care doresc sa vina in vizita la Chisinau, sa mergem in cele mai mari beciuri-vinarii din lume si desigur, sa degustam vinuri de calitate.

Offline bruno

• Full Member
  • Mesaje postate: 137
« Răspuns #138 : Duminică, 06 Decembrie 2015, 22:59 »
P.S!!! Aveti grija cum va mobilizati ptr botez!( BRUNO, am o presimtire ca vor fi gemeni! Stiu ca e greu ptr Nasul cu gemenii, dar la noi, la romani, e o vorba: "obrazul fin cu cheltuiala se tine"! Crezi ca oricine are norocul sa fie Nas de gemeni?!
Marga sa fii linistita pentru ca voi face fata si daca vor fi doi gemeni si mai mult si daca vor fi trei gemeni.
Problema pentru mine va fi doar trecator, pentru tatucu vor fi probleme amaruie.  :happy: :P :giggle: :thumbup: :dance:

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #139 : Luni, 07 Decembrie 2015, 07:39 »
sa mergem in cele mai mari beciuri-vinarii din lume si desigur, sa degustam vinuri de calitate.

Eu zic sa nu ratati invitatia lui vasile. mi-e mi-a starnit amintiri frumoase cu imagini si arome de licori delicioase :blush::
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,51.msg106853.html#msg106853
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #140 : Luni, 07 Decembrie 2015, 08:03 »
Am in planurile de viitor si Chisinaul... :)

Am transmis si filmuletele. La toti participantii. Repet, daca nu ati primit cele doua Email-uri cu poze, lista si filmulete, imi puteti scrie pe office@singlescamp.ro si va retransmit. Intr-un interval de maxim o saptamana, pt ca doar atat sunt active link-urile.

Offline Marga

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 33
« Răspuns #141 : Luni, 07 Decembrie 2015, 08:09 »
Multumim! Multumim! Multumim! Nota 20 ptr TOT!!! Abia așteptam sa ne revedem in circumstante la fel de frumoase!!

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #142 : Luni, 07 Decembrie 2015, 08:12 »
mi-e mi-a starnit
http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,51.msg106853.html#msg106853

:fight: "mi-e" e un "mie"sub efectul Margaritarului de Milesti  :2funny:

Am in planurile de viitor si Chisinaul... :)

:thumbup: chiar merita. Chisinaul cu toate parcurile lui (Botanica, Dendrologic, Zoo, Valea Morilor), muzee interesante,  cramele de la Milesti si Cricova si ceva drumetii (una interesanta pare pe traseul Ocnita-Naslavcea-Sorocea.
Codrii Moldovei sunt o minunatie si numai cand treci prin ei, pe sosea, imi imaginez ca ascund poteci de vis...
 :applause:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Marga

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 33
« Răspuns #143 : Luni, 07 Decembrie 2015, 08:36 »
Dnul Gigi, m-am uitat "peste" excursia "Carnaval la Sibiel" din 4-6 Martie. La "Detalii", in descrierea evenimentului sunt trecute din greșeală zilele de 6,7 si 8 Martie.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #144 : Luni, 07 Decembrie 2015, 09:11 »
Asa este.... ??? copy/paste si n-am inlocuit datele... :-[ Va multumesc pt observatie!

Offline Topcian Florica

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
« Răspuns #145 : Luni, 07 Decembrie 2015, 12:42 »
Buna ziua.  Desigur am ajuns cu totii acasa si...intre timp la munca.....dar... cu un alt elan... dupa un week end petrecut.... cu oameni minunati, dornici de prietenii si distractie, intr-un cadru de vis, cu niste gazde calde si primitoare, ce sa mai.....nu intotdeauna cuvintele... pot cuprinde....trairile....
Suntem mai bogati cu totii ....dupa aceste evenimente....si cu sufletul mai deschis....spre nou.....spre bucurie...spre a "petrece" timp de calitate in compania unor oameni... speciali.                                                Eu va multumesc tuturor si va imbratisez cu drag.......chiar daca a trecut.....ziua imbratisarilor.....                     Florica

p.s. Bruno iti multumesc din suflet pentru ca m-ai dus si...intors....intr-o calatorie frumoasa!                      Esti un om cu un caracter deosebit si un sofer....excelent!

Offline dica63

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #146 : Luni, 07 Decembrie 2015, 16:13 »
O minivacanta foarte, foarte frumoasa, cu oameni veseli si dornici de distractie, cu gazde deosebite,:flori:cu mancare traditionala foarte buna ( multe multumiri bucatarului) iar la final multe regrete ca totul se termina tocmai cand am inceput sa ne cunoastem si sa ne acomodam unii cu altii...dar acusi vine revelionul si o luam de la capat *|* :dance:...si pentru ca am inteles ca doar cateva persoane o sa vina la revelionul de la Tg. Mures, celorlalti va doresc Craciun Fericit si un An Nou cu sanatate si multe bucurii, Rodica

Offline GinaCj

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #147 : Luni, 07 Decembrie 2015, 16:29 »
Buna seara tuturor...
Si noi am ajuns cu bine, chiar daca unele pe...platforma! De ce te temi nu scapi!
Ne am distrat foarte bine si inca ne sunam  sa impartasim pareri... Multumim pentru ospitalitate Samiza si Gigi! Sa aveti sanatate sa puteti tine mult si bine aceste actiuni minunate!
Am primit mailurile cu poze si inregistrari... IT ista din mine nu are idee cum se deschid pozele...doar video urile le-am vazut!  :(

Offline cori

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 15
« Răspuns #148 : Luni, 07 Decembrie 2015, 19:41 »
Totul a fost minunat: locatia, organizarea, gazdele si , nu in ultimul rand, noii prieteni.  :smitten:

Offline vasile ili

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 24
« Răspuns #149 : Luni, 07 Decembrie 2015, 20:34 »
:fight: "mi-e" e un "mie"sub efectul Margaritarului de Milesti  :2funny:

:thumbup: chiar merita. Chisinaul cu toate parcurile lui (Botanica, Dendrologic, Zoo, Valea Morilor), muzee interesante,  cramele de la Milesti si Cricova si ceva drumetii (una interesanta pare pe traseul Ocnita-Naslavcea-Sorocea.
Codrii Moldovei sunt o minunatie si numai cand treci prin ei, pe sosea, imi imaginez ca ascund poteci de vis...
 :applause:

WonderLand, stii despre Chisinau si Moldova mai mult decat mine. Cine esti?  Esti din aceasta zona, sau ai vizitat meleagurile mele mai devreme. Cu toate, ca zone precum Sibiul, Brasovul.... nu o sa vezi in Moldova. Doar Orheiul Vechi, Tipova, Saharna. Beciurile sunt unicale, insa de multe ori nu o sa le vizitezi. La Tipova si Orheiul Vechi  plec destul de des, deoarece sunt aproape de Chisinau si ma atrage energetica de acolo. Au ele ceva deosebit.