Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Prieteni noi de sarbatori 4 - 6 decembrie 2015. Pt cei noi in Singles Camp!!!!
wonderland:
Costelus, Vasile te ruga si sa-i spui cu ce pleci din Iasi. Iar Gigi asteapta sa-i spui de unde sa te ia din Sibiu. (vezi mai sus). Vasile, din Iasi sunt 2 microbuze care pleaca dimineata devreme. Vezi pe www.autogari.ro
wonderland:
Costelus, Vasile te ruga si sa-i spui cu ce pleci din Iasi. Iar Gigi asteapta sa-i spui de unde sa te ia din Sibiu. (vezi mai sus). Vasile, din Iasi sunt 2 microbuze care pleaca dimineata devreme. Vezi pe www.autogari.ro
vasile ili:
Multumesc Wonderland.
Marga:
--- Citat din: admin din Miercuri, 25 Noiembrie 2015, 22:40 ---Lista transfer Sibiu - Sibiel
1. Costel, ora 14, la
2. Lilly, ora 12 a.m. din aeroport
3. Elisabeta ora 14 in gara Sibiu
4. Marga-ora 14:15/14:30
Marga, Costel de unde va iau?
--- Terminare citat ---
Din cate am aflat de la dispecer, maxi taxi ar trebui sa ajungă pe langa gara Sibiu la ora 14.
wonderland:
Lista transfer Sibiu - Sibiel
1. Costel, ora 14, la Gara Sibiu
2. Lilly, ora 12 a.m. din aeroport
3. Elisabeta ora 14 in gara Sibiu
4. Marga-ora 14, langa Gara Sibiu
Oricum, asigurati-va ca aveti numarul de telefon al lui Gigi.
--- Citat din: costelus din Joi, 26 Noiembrie 2015, 18:03 ---eu vin cu trenul de la iasi,iar in sibiu spuneti mi unde este punctul de intalnire?multumesc. p.s. si la ce ora?
--- Terminare citat ---
--- Citat din: admin din Miercuri, 25 Noiembrie 2015, 22:40 ---Marga, Costel de unde va iau?
--- Terminare citat ---
Costelus, dupa cum vezi, punctul de intalnire tu trebuie sa-l dai. Unde cobori? Daca vii cu trenul cel mai probabil in Gara Sibiu, nu?
Dar, sunt foarte curioasa ce tren ai gasit. Nu exista niciun tren direct Iasi - Sibiu, iar cu schimbarepare....lung si complicat.
--- Citat din: vasile ili din Joi, 26 Noiembrie 2015, 19:24 ---Multumesc Wonderland.
--- Terminare citat ---
Pentru putin! :)
--- Citat din: vasile ili din Joi, 26 Noiembrie 2015, 18:33 ---Eu am treaba la Iasi joi, si planificam sa merg cu masina. Insa, vad, ca se dezlantuie ninsorile si ca alternativa analizez si plecarea cu trenul.
--- Terminare citat ---
Nu cred ca vor fi ninsori asa de mari. Eu zic sa mai vezi prognoza meteo atunci mai aproape. E cam complicat cu microbuzul (ai la 7 din Iasi- Autogara Vest, cu sosire la 16.00 sau cu trenul, cu care mi se pare o epopee)
PS - admin, scuze pentru mesajele triple postate, se pare ca de pe telefon nu prea ma pricep sa postez, plus ca ma limiteaza la numarul de caractere si utilizarea altor optiuni :crazy2:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă